julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

droga, lasulja, kokain Svet24.si

FOTO: Pod lasuljo skrival pol kilograma kokaina v ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

ana jaka 2 Njena.si

Jaka Hafner je postal očka!

Tako boste v torbici vedno vse našli
| K.M.

Tako boste v torbici vedno vse našli

Profimedia

Preprost način, ki vam bi prihranil marsikatero razburjenje med iskanjem ključev ali telefona v vaši torbici.

Pogosto pravijo, da ni važno, kako velika je torbica, ženske v njej nikoli ničesar ne najdejo. Zato pa obstaja velik krivec, ki mu rečemo tudi nered. Preverite, kako boste na preprost način v vaši torbici vedno našli vse, kar potrebujete.

Pomembno je, da vsako torbico vedno, ko pridete domov, izpraznete in pospravite. V smeti odvrzite vse papirčke, robčke, račune, ki jih ne potrebujete, in seveda vse ostale stvari, ki morajo romati v koš. Podobno naredite tudi z denarnico in iz nje odstranite vse račune ter tiste, ki so pomembni seveda pospravite. Denarnico odložite na mesto, ki ji je določeno. Ali je to v predalu pisalne mize, v garderobni omari ... Izberite standardno mesto, ki bo vedno isto. Ključe, morebitne zvezke, steklenico za vodo in vse ostale stvari prav tako pospravite tja, kamor spadajo. V torbici ne puščajte stvari, ki jih načeloma potrebujete vsak dan. Na koncu v omaro pospravite tudi njo, torbico seveda.
Kaj s tem naredite? Na ta način boste tudi doma vedno vedeli, kjer imate ključe, denarnico in osebne dokumente. Zmanjšali pa boste tudi pogostost situacij, ko od doma odidete brez ene izmed pomembnih stvari. Če stvari puščate v torbicah in zjutraj vzamete drugo, se vam v hitenju lahko velikokrat zgodi, da cel dan preživite brez denarja in plačilnih kartic.

Po drugi strani pa bo vaša torbica vedno urejena, saj v njej ne boste nosili stvari, ki jih tisti dan ne potrebujete. Tako boste v njej brez večjih težav, oziroma brez tako velikih težav, vedno našli tisto, kar potrebujete.