i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

KOLUMNE NENAD Reporter.si

(KOMENTAR) O »uglednih akademikih«, Janezu ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

o odpadki v kuhinji ana zontar Njena.si

Ana Žontar čustvena, ne more verjeti

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Če sanjate to, boste v življenju imeli veliko denarja
| K.M.

Če sanjate to, boste v življenju imeli veliko denarja

Profimedia

Sanje prikazujejo vašo podzavest, hkrati pa lahko kažejo tudi na možnosti za vaš razvoj.

Če razmišljate o tem, kako bi svoje življenje denarno obogatili, naprimer z novo in boljšo službo ali pa zgolj z dobitkom v igrah na srečo, potem bodite pozorni na znake, ki vam jih dajejo vaše sanje.

Dejstvo, da sanjate denar, ni nuno vedno slabo. Če ste sanjali, da štejete denar, boste zelo uspešni v reševanju nakopičenih problemov in lahko pričakujete dober dobiček. Kup denarja vam lahko sporoča, da vas čaka večji dobitek pridobljen na zelo enostaven način, primer so igre na srečo. Če ste v sanjah nekomu posojali ali predajali denar, pomeni, da vas ima ‘’denar rad’’. Če pa je denar nekdo drug dajal vam, so ljudje v življenju na vas zelo ljubosumni.

Če sanjate o nabiranju gob to ne pomeni, da je čas za pomladno aktivnost, vendar je znak vaše osebnosti, ki govori o tem, da znate dobro ravnati z denarjem in ga pridobite na podlagi skrbnega ravnanja. Čeprav je sanjanje o blatu ali gnoju morda nekoliko neprijetno, pa je to bolj blagodejno za vašo denarnico, saj naj bi oba napovedovala veliko finančno izboljšanje. Akvarij prinaša slabo in dobro stvar, po eni strani se boste skregali s partnerjem, a boste po drugi dobili tudi nekaj denarja – morda bo na sporedu tudi dobičkonosna ločitev. Če vam v sanjah zmanjka goriva v vozilu, pa to pomeni to, da se boste soočili s strahom, da je vaše finančno stanje zelo slabo, a se bo hitro pokazalo, da ni vse tako zelo črno. Avtocesta v sanjah je najbolj pogost simbol iger na srečo. Hitreje kot se vozite, bolj verjetno je, da boste zadeli. 

Kaj ste vi sanjali danes? 

Katera astrološka znamenja so v postelji najbolj pogumna? Preverite tukaj!