stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

20. 1. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
reka ljubezni požar

Bomo izvedeli kdo je Terezin otrok? foto: POP TV

V četrti sezoni bodo razkrili največjo skrivnost serije Reka ljubezni.

Priljubljeni liki v teh dneh s polno paro ustvarjajo četrto sezono Reke ljubezni. In kaj zanimivega se obeta? Kot so pojasnili ustvarjalci serije, nas že na začetku nove sezone čaka mnogo presenečenj, saj se bo zgodilo kar nekaj vznemirljivih in nepredvidljivih dogodkov.

Poleg novih likov in ljubezenskih zapletov, bo razpletanje zgodbe s seboj prineslo tudi sila dramatično presenečenje. Četrto sezono bo namreč zaznamovalo razkritje velike skrivnosti, ki je burila duhove idilične pokrajine Krke in njenih prebivalcev že vse od prve sezone.

Četrto sezono bo namreč zaznamovalo razkritje velike skrivnosti. foto: POP TV/Ksaver Šinkar

Bomo torej končno izvedeli, kaj se je zgodilo z otrokom, ki ga je v mladosti rodila Tereza Božič? Medtem ko mnogi gledalci slutijo, da sestra Angelca ne govori resnice in da Terezin otrok ni preminil, se hkrati poraja vprašanje ali nemara ni skrivnostno dete eden izmed znanih likov serije. V kolikor slednje drži, bi se lahko, upoštevajoč Terezino najstniško nosečnost, otrok rodil v bližnjem časovnem okvirju letnice 1963.

Če se torej malo poigramo z letnicami igralcev, nas ožji izbor ugibanj vodi do dveh imen. Izgubljeni otrok bi lahko bil Tomaž Molek, vaški ribič in pismonoša ali veterinar Franc Vesel. Oba, zlasti pa Tomaž, tudi po osebnostnih lastnostih in čustvovanju nekako najbolj ustrezata podobnosti Božičeve Tereze.

No, a to so zgolj igre s številkami in slepa ugibanja. Kaj bo v resnici prineslo razkritje največje skrivnosti razburkane Krke, pa bo jasno šele tedaj, ko bomo ponovno sedli pred male zaslone …

Je Terezin sin poštar Tomaž?

Je Terezin sin poštar Tomaž? foto: Ksaver Šinkar

prejšnji članek
Boris Cavazza po kapi dobro okreva
Svet slavnih
Boris Cavazza po kapi dobro okreva
naslednji članek
Dnevni horoskop: Odmaknite se malo ...
Horoskop
Dnevni horoskop: Odmaknite se malo ...