stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Pipravite se na velik izziv!

4. 3. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop_napoved

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Previdni bodite pri opravkih, ki zahtevajo natančnost in zbranost. Spomnite se, kaj ste obljubili, saj vam lahko nekdo v nasprotnem primeru zameri, kar bi slabo vplivalo na odnos.

BIK

Čaka vas večji izziv. Pripravite se nanj, tako da povečate svojo samozavest. Z zaskrbljenim pričakovanjem bi lahko zaustavili intenzivno dogajanje, ki se bliža.

DVOJČKA

Funkcionirajte iz želje po uživanju sadov svojega delovanja in veliko lažje boste prišli do rezultatov. Osredotočite se na pot, ki vas bo zagotovo pripeljala tudi na pravi cilj.

RAK

Ne imejte slabe vesti, če boste prišli do zaključka, da nimate urejenih vseh svojih parametrov. Brez dodatnih zapletov boste imeli dela čez glavo, tako da se mu pogumno posvetite.

LEV

Brez slabe vesti boste danes lahko bolj ležerni kot ste običajno. Naredili ne boste ničesar, kar ne bo nujno, kar lahko v službi nekoga zelo zmoti, oziroma razjezi.

DEVICA

Prevečkrat sanjate o tem, kaj bi radi storili, pa se ustavite vedno le pri besedah. Tokrat bo potrebno spremeniti običajno vedenje in se počasi postaviti na realna tla.

TEHTNICA

Pojavilo se bo nekaj ostrih očitkov na vaš račun, vendar jih lahko mirno preslišite in vztrajate pri začrtani poti. Verjemite, da vam bo marsikdo hvaležen in morda tudi malce zavisten.

ŠKORPIJON

Tokrat ste se sposobni povezati z nekom od prijateljev, ki vas bo vodil tudi takrat, ko ne boste popolnoma prepričani kaj je prav in kaj ni. Kljub vsemu se držite svojih načel.

STRELEC

S kombinacijo planetov, ki je zelo aktivna na področju prijateljstva in stikov z mlajšimi, boste vsekakor dobro razpoloženi in bolj igrivi. Nekaj, kar se vam je zgodilo bo dobilo drug pomen.

KOZOROG

Osebo, ki vas ves čas vznemirja je treba postaviti na realna tla, ne pa tudi poteptati, saj ima vsak možnost, da dobi še eno priložnost. Tudi vi jo ponudite brez nerganja.

VODNAR

Na čustvenem področju vas bo vodil ego, kljub temu se ne vdajajte negativnim čustvom, ki lahko prikličejo nezadovoljstvo in žalost. Bodite bolj samozavestni.

RIBI

Morali boste biti trdni in odločni, še posebej če hrepenite po pohvali. Na poslovnem področju se boste morali soočiti z nečim, kar bi lahko resno ogrozilo vaš uspeh.

prejšnji članek
Ugrabljena pevka Natalija Kolšek
Svet slavnih
Ugrabljena pevka Natalija Kolšek
naslednji članek
Sodobna slovenska klobučarka
Moda&Lepota
Sodobna slovenska klobučarka