Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Sanjali boste o svoji skriti in strastni ljubezni. Ko pa se bo čez dan nekako pokazala možnost, da se stvari začnejo uresničevati v tej smeri, se boste prestrašili in se umaknili.

Bik  
Čutili boste izolacijo in občutek odrinjenosti se bo pojavljal. Spomini iz otroštva, pa tudi karma sedanjosti, saj dostikrat pozabite na ljudi potem, ko jih ne potrebujete več.  

Dvojčka    
Ne nasedajte dolgoročnim obljubam, če že v sedanjosti ni nekaj za vas. Potrebujete namreč takojšnje sadove, ne morete več čakati na realizacijo čez nekaj let. Privoščite si reči tudi NE, če se ne strinjate.

Rak    
Malo zasanjani boste in v svojem svetu, ki si ga želite ohraniti za vsako ceno. Pri tem sploh ne boste dojeli, da ste že predmet občutovanja in da vam ljudje verjamejo in sledijo.
 
Lev  
Hrpenenje po iskreni ljubezni se bo okrepilo in pri tem boste pozabili, da imate možnost priti do nje. Navadili ste se biti preobremenjeni in osamljeni. Razmislite, koliko časa še to potrebujete.
 
Devica
Malo boste želeli izkoristiti nastalo situacijo zase in si spremeniti način življenja, za katerega pa še ni pravi čas. Ne bo šlo na silo, niti na tiho. Potreben bo pogovor o tem, kar vas muči.   

Tehtnica  


Tehtanje čustev in načina življenja bo potrebno in odločitev v teh dneh ne bo padla. Ne hitite, saj ni sedaj čas za nič drugega, kot da ureditev sebe, svojega doma in opuščanja starih stvari.  

Škorpijon  
Ljudje vas bodo dolgočasili, saj se vam bo zdelo vse tako predvidljivo in ne boste več našli pravega izziva. Ste kdaj pomislili v drugo smer? Če ste tudi vi dolgočasni njim z enim in istim razlaganjem situacije?  
 
Strelec   
Močno si boste želeli neodvistnosti, zato lahko, da boste stopili na čisto drugačno in novo pot. Pri tem lahko, da vas družina ne bo podpirala, a morali se boste  preizkusiti v novostih.
 
Kozorog  
Strah vas bo pokazati svoja nova čustva, nove ideje in nove misli osebi, ki bo do vas najbolj iskrena. Skozi ta strah boste želeli preusmeriti pozornost na druge, kar pa vam bo odvzelo notranjo moč.  
 
Vodnar  
Optimizem vas bo zajel in pri tem bodo veliko vlogo igrala finančna sredstva, ki se bodo pokazala na veliko. Možnosti bodo, da izpolnite svoje cilje in dolgoročne načrte še prej, kot ste pričakovali.  
 
Ribi  
Zaprli se boste v svoj svet in želeli dokazati, da imate prav. Da so v vas prava čustva in ideje za nekaj več. Skozi delo, kreativnost boste dosegli mir v sebi in zadovoljstvo se bo pojavilo.