lf3awxRQ.jpeg Svet24.si

Te besede je namenila bogati sodnici in nekdanjemu...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

josip vodička Svet24.si

Umrl je 31-let star tekmovalec hrvaške 'Ljubezni ...

puška Svet24.si

Sredi belega dne je streljal nad glavami ...

kuža in mucek Dobra karma

Imena živalim razkrivajo njihov pravi značaj: ...

lea sirk Njena.si

Tudi brat Lee Sirk v pevske vode?

Mijo Matić Njena.si

Huda poškodba sanjskega moškega

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za  petek?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?

Kaj lepega bo prinesel današnji dan?, Dobra karma

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Lunin mrk 10.1. vam bo malo spodnesel čustveno stabilnost, kar vam bo pustilo grenak priokus na začetek leta. Ne pričakujte nečesa od drugih, kar jim sami ne dajete. 

Bik
Danes sprejmite ideje, ki vam bodo koristile za nadaljnje življenje, zato se sprostite in sledite lastni intuiciji. Ne zapletajte se v prepire in ne dokazujte, zakaj imate prav, saj so ideje samo za vas.

Dvojčka
Danes vam mrk aktivira globljo moč in stik s sabo, kar vas bo poživilo, a sočasno malo prestrašilo, saj boste zaznavali veliko več vsega, kot do sedaj. Razglejte se naokoli in ne počnite nič neobičajnega.

Rak
Lunino dogajanje vam bo odneslo odvečen balast in lahko, da se boste počutili ranljivo, občutljivo, a po dolgem času svobodno. Nikar ne hitite v odnose, med ljudi, če lahko, si privoščite čas zase. 

Lev
Danes se vam aktivira moč izražanja in zavedanja sebe, tako da boste začutili možnosti in podporo za kreativnost za daljše obdobje. Odlično obdobje se pričenja. 

Devica
Če danes čutite, da ste stisnjeni v kot, je čas, da se pogovorite z ljudmi, ki vas bremenijo. Sprejmite tako red in odgovornost, kot veselje in radost za svoje življenje. 

Tehtnica
Sprostitev in osvoboditev prihaja, saj bo lunin mrk odnesel vsa bremena, ki ste jih po ženski liniji sprejeli skozi življenje. Dihajte zavestno in sprejemajte dogajanje skozi dan, da se vse postavi na svoje mesto. 

Škorpijon
Uspešno boste začeli sodelovati z ljudmi, s katerimi prej nikakor ni šlo. Pri tem imate danes največjo podporo, saj se od vas odmikajo čustvene iluzije, ki so vas držale v izolaciji. 

Strelec
Danes boste spoznali resnično čustveno stanje, ki ste se mu izmikali kar precej časa. Sprejmite vsa čustva, ne samo tista, ki so vam všeč. Samo tako lahko napredujete in se sprostite v dobro življenje. 

Kozorog
Danes se lahko zgodijo spremembe v odnosih in nekateri se bodo odmaknili od vas. Vsi tisti zares, ki ne bodo želeli sprejeti vašega novega stanja, s katerim pa boste vi nadvse zadovoljni. 

Vodnar
Danes lahko, da boste preživeli dan kot v omami – odmaknjeni od vseh in v svojem svetu. Ne hodite na daljše poti, če ni nujno potrebno, prav tako se ne odzivajte na neprimerna sporočila ali provokacije. 

Ribi
Danes lahko, da se bo nekdo odmaknil iz življenja, nekdo, ki vam je črpal energijo in vas ustavljal na vaši poti. Zato ne žalujte, samo zaznavajte sebe in se odpirajte novostim, ki se porajajo.