ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Zdelo se bo, da ste na konju, a ...

17. 8. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Planeti vplivajo tako in drugače. foto: Profimedia

Včasih ni vse tako, kot se zdi na prvi pogled. Čeprav se vam bo zdelo, da ste zaradi vseh uspehov na konju, nikar ne pozabite na svoje dolžnosti. To vas lahko drago stane ...

Oven  
Uspešni boste in želeli, da to vsi vedo, četudi ne bo vse tako, kot bo zgledalo na prvi pogled. Družina vam bo zamerila odsotnost in egocentričnost, a vas to ne bo motilo.  

Bik  
Nihali boste med tem, da bi se šli kariero, saj bodo priložnosti za to res odlične in med tem, da stopite v nejasne odnose prijateljstev in flirtanja. Sledite samo srcu.

Dvojčka  
Dobro vam bo šlo pri vsem, kar boste počeli. Nizali boste uspeh za uspehom. Zdelo se bo, da ste na konju, a ne prelagajte dolžnosti. Sedaj je dober čas, izkoristite ga.  

Rak  


Ponosni boste in veliko se bo dogajalo, kar bo okrepilo vašo samozavest in podobo v javnosti. Čutili boste podporo energij, pa tudi vaših bližnjih in življenje vam bo lepo.  

Lev  
Jasno boste pokazali, kaj želite sprejeti v svoje življenje in tokrat ne boste dovolili nikomur, da vpliva na vas. Jezljivi boste, če vas bo kdorkoli ustavljal na tej poti.  

Devica   
Odlično zaledje ste si pripravili ob vsem dogajanju. Nihče vas ne bo krivil za karkoli, samo vi boste točno vedeli, da ste ubrali krajšo pot in da si niste zaslužili nagrade.

Tehtnica  
Odmaknili se boste od okolja, saj boste preveč občutljivi za ves direndaj, ki se bo dogajal. Nihče vas zares ne bo potreboval in to vas bo osrečilo. Čista svoboda.

Škorpijon  


Iskali boste poti, da združite ideje in cilje, pa v realnosti ne bo šlo tako enostavno. Ne bodo vam namreč brali misli, vi se pa ne boste potrudili, da bi razjasnili vse potrebno.

Strelec    
Računali boste na moško pomoč, potem pa dobili največ podpore od žensk. To vas bo razveselilo in okrepilo samozavest. Sočasno lahko, da se boste potiho zaljubili.

Kozorog  
Skozi sproščenost in usmerjenost v življenje boste dosegli največ. Ne trmarite in ne pretiravajte v odnosih, oboje vam povzroči slabo počutje, zato vse to opustite.

Vodnar  
Ugled bo pomemben za kariero in obratno. Zato se ne bojte pokazati svoj močan karakter, da ne boste pristali kje zadaj za nekom, ki bo bolj spreten z besedami.

Ribi  


Radi se boste spogledovali in pridobivali nova poznanstva v vseh pogledih. Dolgoročno vas bo to obremenilo. Posvetite se raje sebi in bližnjim, ki so vam zvesti.

prejšnji članek
Čuk Jože in soproga v kopalkah obračala glave
Svet slavnih
Čuk Jože in soproga v kopalkah obračala glave
naslednji članek
Klemnu Bunderli niso pustil 'dihati'
Svet slavnih
Klemnu Bunderli niso pustil 'dihati'