Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čuk Jože in soproga v kopalkah obračala glave

17. 8. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
Jože Potrebuješ

Jože Potrebuješ foto: osebni arhiv

Zakonca Andreja in Jože Potrebuješ štejeta več kot pol stoletja, a se lahko postavita ob bok mnogo mlajšim parom. Poglejte, kako postavna sta v kopalkah …

Skrb zase in sledenje modri filozofiji življenja se kakopak odražata na stanju telesa in duha. Zlasti ko koledarska leta zajadrajo prek pol stoletja in postajajo sledi minulega življenja vse bolj opazne.

Da zakonca Potrebuješ lepo skrbita zase in drug za drugega, je videti že na prvi pogled. Andreja in Jože, ki štejeta 52 let, v zakonu pa krmarita že 22 leto, sta to poletje s svojo podobo nase prikovala marsikateri pogled. Kako le ne, samo poglejte, kako postavna sta v kopalkah!

Sicer pa legendarnemu Čuku prav nič ni samoumevno, dobro namreč ve, da se je potrebno za dobro počutje, zdravje in srečo potruditi.

»Pri 30, 40 letih sem mislil, da so vse fine reči večne. Vendar ni tako. Za vse stvari, pa naj gre za posel ali za družino, se je treba potruditi in jih ne jemati za samoumevne. Ljudje pa smo takšni, da se začnemo naprezati šele, ko ne gre vse gladko… Zato se je pomembno zavedati svoje sreče, ki ni samoumevna,« nam je zaupal pred časom.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Ana Klašnja zaplesala ob drogu
Svet slavnih
Ana Klašnja zaplesala ob drogu
naslednji članek
Horoskop: Zdelo se bo, da ste na konju, a ...
Horoskop
Horoskop: Zdelo se bo, da ste na konju, a ...