požar Škofljica
Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine Škofljica s pozivom vsem mladim staršem z otroki

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Padle bodo nekatere iluzije

28. 8. 2020; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Ne boste več čakali, da vam drugi uresničijo želje, temveč se boste bolj aktivno lotili tistega, kar zares želite.

Oven  
Sprostili se boste ob vsem dogajanju, saj boste točno vedeli, kaj želite in zdelo se vam bo, da lahko to dokaj kmalu uresničite. Boljše počutje bo vodilo tudi v boljše odnose.

Bik  
Padle bodo nekatere iluzije, ki so vas držale kar precej časa. Ne boste več čakali, da vam drugi uresničijo želje, temveč se boste bolj aktivno lotili tistega, kar zares želite.

Dvojčka
Okrepila se vam bo zbranosti in lažje boste razmišljali, pa tudi  ukrepali. Številne ideje vam bodo odpirale čisto nova poglavja v življenju, zato se organizirajte v tej smeri.  

Rak


Imeli boste občutek, da ste zamrznili, saj se boste odmaknili od svojih čustev, ki vam povzročajo notranjo stisko. Potrebujete spremembo v perspektivi, da pride rešitev.   

Lev  
Dopoldne se boste odmaknili od vsega ter iskali optimalne rešitve zase. Krotili boste jezo, saj boste vedeli, da vam ne prinese nič dobrega. Rešitev se bo našla v nekaj dneh.

Devica  
Vse manj boste nestrpni in vse bolj boste lahko razmišljali in komunicirali smiselno. Ne ovrzite idej, ki se vam bodo na prvi pogled zdele nesmiselne, saj imajo velik potencial.

Tehtnica  
Jasno vam bo, kaj se dogaja in usmeli boste ostati v svojem fokusu, kar bo velik napredek. Okrepila se vam bo notranja moč, saj boste izhajali iz svojega zadovoljstva.

Škorpijon  


Ljubezen bo potrkala na vaša vrata in vas zmehčala, tako da bodo počasi začeli odpadati vaši samoobrambni sistemi. Dobro se boste počutili, zato boste sodelovali.

Strelec   
Imeli boste občutek, da ste nekaj zamudili v ljubezni in da bi bilo nujno to popraviti. Globoka čustva, ki se bodo hipno pojavila, vas bodo pretresla in vas prav usmerila.  

Kozorog  
Utrujeni boste od intenzivnosti v sebi ter si želeli počitka, za kar pa ne bo časa. Pozabili ste, da imate možnost izbire in odgovornost, da izberete zase optimalno.

Vodnar  
Pomiritev v ljubezni in odnosih vam bo koristila, da si boste končno spočili in zadihali na novo. Idejno boste bogatejši, saj boste točno vedeli, kako se drugače organizirati.

Ribi  


Dopoldne boste imeli slabo vest zaradi nedokončanega dela in ne boste zmogli dobro komunicirati. Popoldne se boste sprostili in iskreno prisluhnili ter našli dobre rešitve.

prejšnji članek
Kje je Rok Kosmač?
Svet slavnih
Kje je Rok Kosmač?
naslednji članek
Keira Knightley z glavno vlogo v novi TV seriji
Svet slavnih
Keira Knightley z glavno vlogo v novi TV seriji
#nasazenazenska
nasazenazenska