svetloba Dobra karma

Covid 19: veliki načrt teme se je obrnil proti ...

Vili Resnik Svet24.si

Vili Resnik: O otrocih sploh ni bilo govora

janez jansa otocec bobo Reporter.si

Razkurjeni Janša je usekal mimo: na Twitterju je ...

nijz, Nacionalni inštitut za javno zdravje Svet24.si

Ste od NIJZ prejeli rezultat testiranja na ...

foto bavčar uniforma Necenzurirano

Bili smo komunisti #kolumna

Arnold Schwarzenegger Odkrito.si

Terminator ima dve novi zaklopki

Boštjan Romih Njena.si

Ambienti ostali brez Boštjana Romiha, razlog pa ...

Horoskop: Ne bodite nehvaležni do svojih dobrih stvari
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne bodite nehvaležni do svojih dobrih stvari

Fotografija je simbolična, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Bojeviti boste in vse vas bo razburilo. Želeli si boste vsem pokazati svoje dobre ideje, pa ne boste imeli priložnosti za to. Ne silite z glavo skozi zid, temveč raje počakajte.

Bik  
Obremenjeni boste, saj se nikjer ne boste mogli dobro sprostiti, ker vam določene skrbi ne bodo šle iz glave. Iskali boste rešitve, vendar znotraj sebe. Pogovorite se.

Dvojčka    
Pomirili se boste takoj, ko si boste priznali, da se vam določenih stvari ne da več delati. Kmalu zatem se bodo našle rešitve v vseh pogledih, kar vas bo razveselilo.

Rak    
Stabilen posel vas bo malo uspaval, da boste spet potali malo cinični in malodušni.  Prenehali boste iskati nove izzive, kar bodo hitro izkoristili vaši nasprotniki, zato previdno.

Lev  
Ne dovolite, da kdorkoli vpliva na vašo ljubezen in na vaše intimne odločitve. Postavite se zase in si ustvarite gnezo, iz katerega bo se širila sreča na vso življenje.  

Devica  
Bodite pozorni, kako se spremeni vaše počutje in odnos do drugih, ko nimate večjih težav. Običajno se takrat prehitro sprostite in postanete bolj težavni v komunikaciji.  

Tehtnica  
Čutili boste, da želite kreirati svoje življenje po svoje in temu boste posvetili največ energije in časa. Odlično se boste počutili, saj bodo odpadla številna bremena zaradi drugih.

Škorpijon  
Nemirni boste in iskali rešitve na star način, pri tem boste čisto spregledali, da so težave čisto nove in da resnično potrebujete nov, drugačen in inovativen pristop.

Strelec   
Ne bodite nehvaležni do svojih dobrih stvari, ki jih imate. Sicer se lahko zgodi, da bo življenje pokazalo, kaj vam je bilo pomembno ter vam to vzelo, da boste znali ceniti.  

Kozorog  
Rutinsko delo vas bo veselilo, ne bo pa se vam dalo nič novega aktivirati, saj vas zagrabi pretiran strah, kaj bi vse lahko šlo narobe. Razširite svoje meje zavesti, bo lažje.

Vodnar  
Naj vas nesoglasja z drugimi ne odmikajo od vašega notranjega miru. Sprostite svoja hrepenenja, ki vas odmikajo od delovanja in se čisto posvetite temu, kar počnete.

Ribi  
Optimizem se vas bo držal dlje, kot ste pričakovali, tako da se ga boste že navadili in ga sprejeli kot način svojega življenja. To vam bo odlična predpriprava na pravi uspeh.