vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

kate nekoc 1 Svet24.si

Kraljica išče čistilko, Kate pa rada reciklira

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Jan Plestenjak Odkrito.si

Jan Plestenjak priznal: En večer smo malce več ...

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Horoskop: Imeli boste voljo in ideje
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Imeli boste voljo in ideje

Horoskop, ps

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven


Vaša nežna in strastna čustva bodo prišla na plano in če boste zbrali dovolj poguma, jih boste pokazali osebi, ki vam jih je izzvala in s tem začeli novo obdobje življenja.

Bik


Imeli boste voljo in ideje, da boste izkoristili v dobro nekatere situacije, ki jih bodo drugi čisto opustili. Vse vam bo šlo kot po maslu, saj boste tukaj pokazali največ samozavesti.

Dvojčka


Odprte bodo možnosti za napredovanje, menjavo službe, vzpostavitev novih temeljev in čisto novega načina življenja. Naj vas srčna hrepenenja vodijo naprej.

Rak


Samski se ne dogovarjajte za zmenke, saj ne boste naredili najboljšega vtisa. Preveč boste komunicirali in premalo povedali. Za povrhu vsega boste še slabo poslušali.

Lev


Godilo vam bo, ko boste sprejeti in ljubljeni ter boste vse bolj jasno videli, kdo je na vaši strani v vsakem trenutku. Tako vas bo optimizem vodil v osebne spremembe.

Devica


Če boste uspeli odmakniti preteklost iz vaših sedanjih odnosov, potem boste zadovoljni. V nasprotnem primeru bo vaš partner ali bližnji postali vaš psihoterapevt.

Tehtnica


Uspešno boste nadgradili delovne naloge in se lotili novosti na sistematičen način. Sprostitev v osebnem življenju vas bo dobro podprla tudi v poslovnem življenju.

Škorpijon


Lažje se boste čustveno izrazili, kar bo zajemalo tako pozitivna, kot negativna čustva. Vaši bližnji bodo presenečeni nad količino pozornosti, ki jo bodo prejeli danes od vas. 


Strelec


Vsa preteklost vas bo dohitela. Ne umikajte se, temveč pridite z iskrenostjo na plano. Razložite svojo situacijo v detajle, da ne boste izgubili vsega, za kar ste ta čas delali.

Kozorog


Ne čakajte več na druge, da vam ponudijo roko v pomoč, temveč se vi obrnite na tiste, s katerimi želite sodelovati. Postanite aktivni v tem, kar želite v življenju doseči.

Vodnar


Delovni boste in vse bo dobro teklo, a lahko, da boste prehitri in direktni v komunikaciji in si boste tako hitro zakuhali težave, ki jih boste dlje časa reševali.

Ribi


Spremembe bodo temeljite, vendar se bodo pokazale korak za korakom, čeprav boste intuitivno že vedeli, kaj vse se obeta in boste zadovoljni z vsem dogajanjem.