vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

kate nekoc 1 Svet24.si

Kraljica išče čistilko, Kate pa rada reciklira

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Medo 2 Odkrito.si

KMETIJA: Dan Maščevanja - obešeni medvedek in ...

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Horoskop: Ne krivite drugih za lastne napake
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne krivite drugih za lastne napake

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Želeli boste urediti nekatere prijateljske odnose, pri tem vas bo vleklo k osebi, ki se jo malo bojite. Želeli boste narediti dober vtis na njo, a boste pretiravali z besedami. 

Bik
Pozor, saj bo vaša notranja strast želela priti na plano. Precej jo boste usmerili v svojo kreativnost, še več v svoj domišljijski svet in čisto premalo v dejanske odnose. 

Dvojčka
Zapletli se boste v pretekle misli in dejanja, ki so že zdavnaj mimo. Samo od vaše iskrenosti bo odvisno, kako hitro boste lahko se sprostili in šli dalje po sedanji poti. 

Rak
Odlično podporo boste za vse spremembe v službi, če se boste le začeli obnašati svojemu položaju primerno. Ne morete krivitih drugih, če se vi odmikate od dela. 

Lev
Odločili se boste za spremembe za izboljšanje počutja. S samozavestjo ne boste imeli težav, a jezilo vas bo, koliko časa in energije porabite za pomiritve s svojimi bližnjimi. 

Devica
Sodelujte v dogajanju in se ne izoliranje, ne glede na to, da vam bo vse šlo že čez glavo. Ne odločajte se o ničemer sami, a tudi ne sprejmite odločitve drugih glede vas. 

Tehtnica
Kmalu boste spoznali svoj največji talent, ki vas bo osvobodil in vplival pozitivno na vse druge. To vam bo dalo neizmerno srečo v vašo kreativnost in želja vam bo delati. 

Škorpijon
Odnosi bodo močno stopili v ospredje in opazili boste razliko v vašem počutju ob različnih ljudeh, kar prej niste nikoli res opazili. Polovičneži vas bodo vidno jezili. 

Strelec
Skupni predlogi za dobre poslovne korake vam bodo pri srcu, a ne boste čisto zaupali vsem, ki se bodo želeli iti zraven. Želeli si boste novega načina življenja, novih pravil. 

Kozorog
Lahko, da se vam bodo dogajale malo nenavadne stvari, saj se vam bodo začeli talenti z energijami bolj odpirati: jasnovidnost, -čutnost, … a vas bo strah vsega. 

Vodnar
Ne bo najboljši čas za čustveno manipulacijo ali izsiljevanje, saj so vsi okoli vas na nitki in nimate več bonusa za neumnosti. Prijatelji se bodo samo odmaknili od vsega. 

Ribi
Odličen čas, ko se bodo določene stvari samo zložile in se bo vse izpeljalo sicer drugače, kot ste načrtovali, a še veliko boljše od vaših zamisli. Zato boste hvaležni.