testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Razdajali se boste, a na koncu ugotovili ...

15. 12. 2020; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
V ospredju bo vaše počutje, zato okrepite imunski sistem ter bolj redno poskrbite za vse, kar potrebuje telo. Zvezde so namreč precej zamajale vaše dobro počutje.

##IMAGE-969474##


Bik
Končno se boste sprostili in začutili notranjo strast, ki vas bo povezala z optimizmom in iskrice strasti bodo razvnemale vaše simpatije in partnerja. Previdno s strastjo.

Dvojčka
Razdajali se boste iz navade, a na koncu ugotovili, da niso samo drugi pozabili na vas, temveč tudi sami že dolgo nazaj in da je sedaj čas, da spremenite način življenja.

Rak
Začutili ste pomembnost sreče v življenju in to vam bo prineslo dobro podporo za spremembo v službi. Samozavest se vam bo okrepila, če boste dobro sledili intuiciji.



Lev
Odlično priložnost imate za ureditev telesa, ureditev imunskega sistema ter aktivacijo dobrega počutja. Opustite pa stara prepričanja in napačne vrednote.

Devica
Težave na službenem področju se bodo kopičile in počasi bo slab vpliv viden tudi na vaše fizično počutje in zdravje. Aktivirali se bodo stari strahovi in prišli na plano.

Tehtnica
Preživite več časa v kreativnih vodah, da boste lahko sprejeli vso to dobro podporo zvezd. Sicer se lahko zgodi, da boste prisiljeni raziskati tudi svoje strahove in strasti.

Škorpijon


Vaši odnosi bodo pokazali, kje ste v svojem življenju. Pokazale se bodo zanimive povezave doma ter v poslu in določene stvari vam bodo preprosto postale jasne.

Strelec
Jeza se bo nabirala v vas in začutili boste, da imate vsega dovolj in da si želite na novo. To bo možno samo, če boste opustili zapletanje v odnosih, še posebej v službi.

Kozorog
Bolje bo, da na novo pregledate svoje želje in odnose, ki so vam v veselje ter začnete sodelovati z življenjem, ki vas podpira. Skozi intimni odnos začutite svojo globino.

Vodnar
Precejšnji izzivi se vam bodo pojavili v javnem življenju in zdelo se vam bo, da so vsi proti vam. A tudi vi se boste krepko pozabavali na račun drugih, zato previdno.


Ribi
Dobre spremembe se vam obetajo, če boste sledili intuiciji in čisto po svoje delovali na vseh področjih življenja. To vam bo na pladnju prineslo vse, kar ste si želeli.

prejšnji članek
Prijateljici Janezu Reberniku zmešali glavo
Resničnostni šovi
Prijateljici Janezu Reberniku zmešali glavo
naslednji članek
Do knjige v enem dnevu s pomočjo dostave
Kultura
Do knjige v enem dnevu s pomočjo dostave
#nasazenazenska
nasazenazenska