Dario Varga – Srečko Debevec Dobra karma

Znanega igralca je pacient Debevc zaznamoval za ...

Jelena Karleuša, Duško Tošić Svet24.si

Karleuša naslovila govorice o aferi. Soprogova ...

tone-krkovic-pl1 Reporter.si

Brigadirju Tonetu Krkoviču sodila nečakinja ...

tovarna-rog, evikcija, varnostniki, izgred, 19.1 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ščiti, palice in plinski ...

janez cigler kralj pl2 Necenzurirano

Desetletje anticepilskega duha v zavodu ministra ...

hans-sigl Njena.si

Hans Sigl, kot ga še niste videli

desa muck Njena.si

Oče Dese Muck presenetil pri 90-ih letih!

Horoskop: Osvobodili se boste nekaterih predsodkov
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Osvobodili se boste nekaterih predsodkov

Fotografija je simbolična, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Razdvojeni boste zaradi stanja doma. Ne boste vedeli, kako se lotiti pomoči bližnjim, saj bodo zavračali vašo pomoč. Sočasno pa boste vedeli, da jim želite stati ob strani. 

Bik
Vse se vam bo postavilo na glavo in nikakor se ne boste mogli umiriti, zato boste begali od doma, saj vas bo družba zunaj sprostila in vam dala občutka svobode. 

Dvojčka
Bežno srečanje z znanci vam bo odprlo nove poslovne možnosti ali zanimiv hobi, ki bi vam prinesel dodaten denar. Priložnosti vas bodo prebudile in vse vam bo zanimivo. 

Rak
Ohranite svoj fokus na stvareh in ljudeh, ki so vam pomembni ter ne dovolite, da kdorkoli upravlja z vašim časom ali vam vzame veselje do življenja. Zbranost je nujna. 

Lev
Čustva in nemir v družini vas bo pripeljal do točke, ko se boste odločili za večje spremembe, kot ste najprej načrtovali, a nikakor ne boste mogli več dalje po starem. 

Devica
Osvobodili se boste nekaterih predsodkov glede denarja in materialnih dobrin ter se odločili za spremembe, ki vam bodo prinesle več optimizma in sprostitve. 

Tehtnica
Čisto na novo boste postavili svojo skrb za telo in super počutje vas bo prepričalo, da boste nadaljevali. Vse več časa boste posvetili sebi, kar vam bo izboljšalo počutje. 

Škorpijon
Vse, kar niste pravočasno skomunicirali, bo padlo ven in res se boste morali potruditi, da boste lahko prepričali tiste, ki vam bodo pomagali. Ne bo jih veliko. 

Strelec
Ideje vas bodo navdušile in hitro jih boste spravili v realizacijo. To bo presenečenje za domače, saj ste običajno vse odlagali do zadnjega. Radovedni bodo, kaj se dogaja. 

Kozorog
Nihali boste med strogostjo do sebe in med željo, da vse spustite iz rok in greste svobodno naprej, katerakoli pot se vam bo že pokazala. Smiselna pot je v sredini. 

Vodnar
Uporni in bojeviti boste ter s tem želeli postaviti svoje temelje na novo, a ne bo šlo na ta način. To boste uvideli utrujeni od pretiranih čustev in prepirih z domačimi. 

Ribi
Veliko boste razmišljali o denarju in se odločili za izboljšanje idej ter bolj sistematične vpeljave v prakso. Pogovori z domačimi ne bodo koristili, osredotočite se nase.