tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Pozorni bodite na besede
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pozorni bodite na besede

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Pozorni bodite na besede, če ne želite podžigati ljubosumja. Imeli boste pa odlične ideje, kako ustvariti dobre odnose in strastne temelje za življenje. Sledite raje temu.

Bik  
Starejša oseba si bo dovolila po vaše čisto preveč posegati v vaše življenje. Ne boste mogli več poslušati niti dobro namernih nasvetov, kaj šele resnične kritike.

Dvojčka
Bodite pozorni, da ne boste odreagirali na nervozo iz okolja ali da vas čakanje drugih, da se izjasnijo ali naredijo potrebne stvari, ne izčrpa. Niso vsi tako odzivni kot vi.

Rak
Usmerite se v delo oz. v posel, ter razmislite, koliko lahko zaslužite v danem obdobju. Če se boste dobro organizirali, boste navdušeni nad vsemi možnostmi, ki jih imate.

Lev  
Ne boste se pustili uloviti na čustva okolja, zato boste bolj tiho in se izogibali težavam.  Sodelovalo boste sproščeno, kar bo prineslo odlične rezultate.

Devica  
Korak za korakom se boste sproščali in srečni boste, ko boste spet začeli jasno razmišljati in dobili dobre ideje. To vam bo dalo elana za nekaj dni, če ne tednov.

Tehtnica  
Ko ste malo oddaljeni od drugih, vam je hitro jasno, kje ste v preteklosti delali napake, zato jih boste lažje in hitreje odpravil in poželi dolgotrajne uspehe.

Škorpijon  
Dobro boste bolje razpoloženi, možnost prijetnih zmenkov ali pogovorov je velika. Naredite koristne poteze na vseh področjih življenja. Spremembe bodo temeljite.   

Strelec   
Zahtevali boste čas zase in se sprli z vsakim, ki bo kakorkoli kratil vašo svobodo. Dovolj boste imeli prilagajanja in se boste želeli rešiti vseh, ki vam grenijo življenje.

Kozorog  
Ne glede na to, da se časovno ne bo vse tako izšlo, kot ste načrtovali, boste zadovoljni, saj se bodo stvari odvijale v smer, ki vam je všeč in si obetate podporo.

Vodnar  
Ne dajajte preveč pozornosti na druge, še posebej, če je očitno, da vas želijo samo sprovocirati. Raje to energijo porabite za kaj bolj smiselnega, za korake naprej.

Ribi  
Zvezde vas sedaj priganjajo, da sledite začetim korakom in pokažete sebi in drugim, da zmorete in da lahko zaživite točno tako, kot sanjarite. Okrepila se bo ljubezen.