Miki Vlahovič Dobra karma

Trenutno je naš pevec brez denarja in dela - in ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 27. februarja

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

bojana-beović Svet24.si

Bo južnoafriška različica koronavirusa ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Neslihan Atagül Njena.si

Zvezdnico serije Moja boš obtožili, da je huda ...

finale ženim sina Odkrito.si

Dramatičen razplet v oddaji Ugodno oddam sina

Ugodno oddam sina: Josipa gre znova pod nož
| J.K.

Ugodno oddam sina: Josipa gre znova pod nož

Josipa Karimović leta 2018, POP TV

Nekdanja tekmovalka šova Ugodno oddam sina po lepotnih operacijah in drastični vizualni spremembi še vedno ni povsem zadovoljna s svojim videzom. Razkrila je, kakšne lepotne spremembe načrtuje v letu 2021.

Josipa Karimović, ki smo jo v teh dneh spremljali v šovu Ugodno oddam sina, kjer se je potegovala za naklonjenost Igorja Bjeloševića, tri leta po šovu živi povsem drugačno življenje. Atraktivna 25-letnica, ki služi z objavami erotičnih fotografij in video posnetkov, je razkrila, da po operaciji nosu in prsi ter lepotnem popravku ustnic, načrtuje še dve lepotni operaciji.

»V tretjem mesecu si bom spet operirala nos, konec leta pa končno še zadnjico. Rada imam velike in čvrste riti, a ker nisem vztrajna pri telovadbi, si želim vstaviti silikone,« je pojasnila radovednim spletnim oboževalcem in dodala, da vizualnim spremembam nameni veliko denarja. »To je luknja brez dna.«

Sledilce je zanimalo še, zakaj ji ni ljubši naraven videz in zakaj se zateka k operacijam, Josipa pa je odvrnila, da smo si ljudje med seboj različni in da sama pač rada izkoristi možnost lepotnih popravkov.