Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ugodno oddam sina: Josipa gre znova pod nož

22. 1. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
josipa 1

Josipa Karimović leta 2018 foto: POP TV

Nekdanja tekmovalka šova Ugodno oddam sina po lepotnih operacijah in drastični vizualni spremembi še vedno ni povsem zadovoljna s svojim videzom. Razkrila je, kakšne lepotne spremembe načrtuje v letu 2021.

Josipa Karimović, ki smo jo v teh dneh spremljali v šovu Ugodno oddam sina, kjer se je potegovala za naklonjenost Igorja Bjeloševića, tri leta po šovu živi povsem drugačno življenje. Atraktivna 25-letnica, ki služi z objavami erotičnih fotografij in video posnetkov, je razkrila, da po operaciji nosu in prsi ter lepotnem popravku ustnic, načrtuje še dve lepotni operaciji.

»V tretjem mesecu si bom spet operirala nos, konec leta pa končno še zadnjico. Rada imam velike in čvrste riti, a ker nisem vztrajna pri telovadbi, si želim vstaviti silikone,« je pojasnila radovednim spletnim oboževalcem in dodala, da vizualnim spremembam nameni veliko denarja. »To je luknja brez dna.«

Sledilce je zanimalo še, zakaj ji ni ljubši naraven videz in zakaj se zateka k operacijam, Josipa pa je odvrnila, da smo si ljudje med seboj različni in da sama pač rada izkoristi možnost lepotnih popravkov.

prejšnji članek
Lado Bizovičar končno razkril hčerkino ime
Svet slavnih
Lado Bizovičar končno razkril hčerkino ime
naslednji članek
Horoskop: Pozorni bodite na besede
Horoskop
Horoskop: Pozorni bodite na besede