Miki Vlahovič Dobra karma

Trenutno je naš pevec brez denarja in dela - in ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 27. februarja

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

Janez Poklukar Svet24.si

Južnoafriška različica koronavirusa tudi v ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Dara Bubamara Odkrito.si

158 kilometrov na uro, brez rok na volanu!

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Njena.si

Tina Maze pokazala hči

Lado Bizovičar končno razkril hčerkino ime
| K.M.

Lado Bizovičar končno razkril hčerkino ime

Lado Bizovičar, Pop Tv

Deklica bo letos avgusta praznovala že tretji rojstni dan, a sta Lado in njegova izbranka Anela njeno ime vztrajno skrivala pred javnostjo. Zdaj pa je Lado ime očitno končno tudi javno potrdil.

Slovenski igralec in voditelj Lado Bizovičar, ki je pred dnevi navdušil z novim formatom komedije Optimisti, ki jo pripravlja skupaj s kolegoma Janezom Hočevarjem Riflom in Goranom Hrvačaninom, svojo zasebnost več ali manj uspešno skriva pred javnostjo. Vseeno avgusta 2018 ni mogel skriti, da se je z izbranko Anelo Šabanagić razveselil rojstva hčerkice, katere imena pa ni želel izdati javnosti. 

Foto: Revija Zvezde - Anela

Vse do zdaj, ko je to naredil posredno. V najnovejši številki revije Obrazi Avenija je v enem izmed vprašanj omenjeno tudi dekličino ime, ki pa ga Lado ni zanikal, preprosto je zgolj odgovoril na postavljeno vprašanje. Lado je namreč odgovoril, kdo ga je bolj karakterno spremenil, izbranka ali hči. Odgovor in ime pa boste morali poiskati v aktualni številki revije Obrazi Avenija, saj Lado imena ni izdal nam in ga zaradi spoštovanja ne bomo delili z javnostjo. 

Revijo Obrazi Avenija lahko že kupite pri vseh prodajalcih časopisov, spletno različico pa najdete tudi TUKAJ >>KLIKNITE<<.