tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

tina-kunakey Odkrito.si

Prej z Monico, sedaj z NJO ...

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Pokličite tiste, ki so neprestano v vaših mislih
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pokličite tiste, ki so neprestano v vaših mislih

Planeti vplivajo tako in drugače., Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Nemirni in nestrpni boste, saj se ljudje ne bodo tako hitro odzivali na vaše predloge in ideje, kot ste pričakovali. Ne silite jih v nič, saj boste dosegli samo kontra učinek.

Bik
V dobro voljo vas bodo spravile prijateljice ali darila. Misli vam bodo šle v varčevanje in načrtovanja, kar vas bo motiviralo. Začeli boste bolj ceniti sodelovanje in mir.

Dvojčka
Opravite vse, kar je potrebno, saj se vaš vladar Merkur ob koncu meseca obrača retrogradno in vas bo to ustavilo v pogovorih, pa tudi hitrih rešitvah in dobrih idejah.

Rak
Izzvali boste prepire in če ste iskreni, si boste morali priznati, da ne sodelujete v optimalni možni smeri, temveč vam čustven kaos odgovarja, ker se lahko skrijete.

Lev
Precej se vam bo dogajalo in presenečeni boste ob spoznanju, da vaši bližnji tega sploh ne opazijo. Zato boste bolj pozorni na njih, a ne boste želeli ustvarjati drame.

Devica
Imeli boste občutek, da ste izviseli v dogajanju in da vsi drugi nekaj vedo, kar vi ne. Lahko, da vas bodo grabili strahovi, zato telovadite, poskrbite za redno gibanje.


Tehtnica
Zadovoljni boste, saj vam bodo načrti se dobro peljali, pri tem pa boste vse bolj sproščeni in domišljija vam bo pokazala nove poti. Ljubezen vas bo osvojila v celoti.

Škorpijon
Pokličite tiste, ki so neprestano v vaših mislih, četudi ne veste, kaj bi jim rekli. Bodite iskreni in sodelujoči, pa boste dobili vse potrebno za nadaljnje korake.

Strelec
Imeli boste odlično priložnost načrtovati nekaj zase in uresničiti dolgoletno hrepenenje. Vse pa se bo malo drugače izšlo, kot ste sanjarili, zato vam bo malo žal.

Kozorog
Ne trmarite in se ne skrivajte pred dogajanji življenja. Nič takšnega se ne bo zgodilo, samo čustva bodo ob ljubezni zaigrala. Sprejmite jo, če želite spremembe v dobro.

Vodnar
V vseh stvareh, kjer ste osebno vpleteni, se bodo začele dobre spremembe.
Sprostili se boste in bolj z lahkoto pogledali na vse in marsikoga osrečili s tem.

Ribi
Bolj jasno se boste lahko osredotočili na svojo službo oz. tisto, kar čutite, da bi bilo potrebno narediti. Večjo moč boste dobili za vse potrebno in zato boste vztrajali.