Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Končno se vam bo nasmehnila sreča

6. 2. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Končno se vam bo nasmehnila sreča in stopili boste v ospredje ter dobili možnost urediti stvari, ki so vam pomembne. Ljudje vam bodo prisluhnili v vsakem primeru.

Bik
Čutili boste, da vas partner ovira pri resnično dobrem življenju, zato lahko, da boste čez vikend naredili nekatere prehitre in nespametne poteze ter doma ohladili čustva.

Dvojčka
Lahko boste naredili dober načrt za reorganizacijo svojega življenja, pri tem se odprite najbolj drznim idejam. Kako, kje in s kom bi radi preživeli življenje?

Rak
Polno zahtevnih nalog in čustvenih preprek boste doživeli in stestirali boste svojo stabilnost na vseh področjih, a nujno je, da ostanete fokusirani na svoje načrte.

Lev
Ne boste želeli ponavljati starih napak, zato boste sproti izrazili vse, kar vas muči. Tako bo vsaj vam jasno, kakšno je stanje. Vikend vas bo razveselil s srečo in prijatelji.

Devica


Vikend vam bo malo naporen. Od vas se bo pričakovalo, da izpolnete svoje dolžnosti, ker pa ne boste pokazali čustev, nihče ne bo vedel, kako težko vam je vse skupaj.

Tehtnica
Poskrbeli boste zase in to čisto tako, po svoje. Mnogi bodo začudeni nad vašo spremembo, zato lahko, da se boste malo odmaknili od njih, saj bodo dolgočasni.

Škorpijon
Ne zatirajte svoje strasti, temveč ji dovolite, da najde trajnejše mesto v vašem življenju. Samski se odprite čustvom in iskrivim pogledom, ki vas bodo spremljali.

Strelec
Lahko, da se bo nek kratek poslovni odnos dokaj hitro zaključil, saj ne boste zadovoljni s trudom, ki ga vlagate in z izkupičkom, ki je vse manjši. Dovolj boste imeli.

Kozorog
V varnem domu vam je vse videti veliko in nevarno. Stopite iz cone udobja in poglejte, kje se življenje najbolj dogaja. Odprite se ljubezni, najprej v besedah.

Vodnar
Podpora zvezd ni najbolj ugodna, saj se lahko zgodijo večji preobrati v odnosih, še posebej če boste izčrpani, nemirni in občutljivi. Ne vztrajajte v ničemer, prisluhnite.

Ribi


Srečni boste, saj se boste pomirili z bližnjimi in dobra volja vas bo spet zajela. Ne obljubljajte ničesar, kar ne morete takoj realizirati, saj boste krivec za neuspeh.

prejšnji članek
Ugodno oddam sina: Skrita plat gogo plesalke
Svet slavnih
Ugodno oddam sina: Skrita plat gogo plesalke
naslednji članek
Miha Deželak padel v jok
Svet slavnih
Miha Deželak padel v jok