Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Vaša čustva se bodo ohladila

12. 2. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ohladili boste čustva in dobro razmislili o vsem, kar je potrebno narediti in kako boste motivirali druge. Ne boste več želeli sodelovati v nesmiselnih stvareh.

Bik
Ne očitajte domačim, raje se potrudite za stabilnejše in bolj ljubeče odnose z njimi. To vam bo vsem veliko bolj koristilo. Bodite srčni, iskreni in direktni v pogovorih z njimi.

Dvojčka
Razmislite o vsem bolj na široko in ne gasite samo požarov. Ne dovolite si, da vam veselje do kreativnosti ugasne in intimni trenutki življenja, ki vam pomenijo vse.

Rak
Polni boste čustev, ki vas bodo tokrat prvič začela motiti celo vas. Zdelo se vam bo, da nimate nadzora, da vas je življenje preplavilo in da ne veste, za kaj bi se prijeli.

Lev
Veselili se boste družbe in obujanja spominov ter ustvarjanja novih skupnih načrtov. Pomembno vam bo, da vas ljudje vidijo in jih tudi zanima, kako se počutite.

Devica
Sprostili se boste, ko boste le ugotovili, da ni tako hudo se odpreti sreči in dobremu sodelovanju ter da ni potrebno nič drugega, da ste iskreni in sprotni v komunikaciji.



Tehtnica
Sanjarjenje in sreča, ki vas bo ob tem spremljala, vam bo zaenkrat kar dovolj. Bodite pozorni, da se čez ne zapletete v prepire, saj boste do drugih malo zamrznjeni.

Škorpijon
Brezsmiselni pogovori v službi na temo neskončnega dela in zdravja vas bremenijo in vam jemljejo veselje do vsakdanjega dela. Osredotočite se na pomembne stvari.

Strelec
Malo boste slabe volje, ker imate dovolj sprememb in zmede, še posebej v poslovnem svetu, pa tudi komentarji domačih vam niso po godu. Sobota bo boljša.

Kozorog
Nujno se odločite se, kam boste usmerili svojo energijo. Ne skrivajte se več pred spremembami, saj vam ravno ta pasivnost povzroča največje težave. Sprostite se.

Vodnar
Jasno in kreativno se usmerite v sodelovanje. Ohranite zbranost, ne tvegajte v ničemer, da se ne opečete. Organizirajte se dobro, da stečejo stvari v pravo smer.

Ribi


Čez vikend se sproščajte in se ne odločajte o ničemer pomembnem. Izborite si čas samo zase, saj potrebujete pravi odklop, da se misli uredijo in se v vas prebudi moč.

prejšnji članek
Na snemanju šova nastal nov Isabellin videospot!
Svet slavnih
Na snemanju šova nastal nov Isabellin videospot!
naslednji članek
Čarovnik iz Oza v novi filmski preobleki!
Kultura
Čarovnik iz Oza v novi filmski preobleki!