tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Zakaj drugi ne vidijo vaše delovnosti in reda?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Zakaj drugi ne vidijo vaše delovnosti in reda?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Precej dramatično boste nastopali za stvari, ki so vam pomembne. Ne glede na vse, se bo dogajalo tako, da boste morali res zagovarjati stvari, v katere verjamete.

Bik
Obremenjeni boste brez, da bi se tega zavedali. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in nemirni, če ne celo nestrpni do svojih bližnjih, še posebej strogi do otrok.

Dvojčka
Odlično obdobje, ko bodo zvezde želele, da se usmerite v zelo praktično delo, v konkretne rezultate. Ne bodo vam več dovolj pogovori, obljube, potrebna bo akcija.

Rak
Začudeni boste, kako drugi ne vidijo vaše delovnosti in reda. Pri tem pa pozabljate, da le malokomu poveste, kaj vse počnete in pričakujete, da vsi vse vedo o vas.

Lev
Zapeljani boste v romantične vode, samski in vezani. Zato boste imeli vsi tisti, ki ne čutite ljubezni v domačem odnosu večji preizkus, kako vidite partnerstvo in življenje.

Devica
Umirjeni boste, saj se boste pomirili s sabo in okolico. Ne boste več dovolili, da bi vas stvari čustveno spravile iz tira in da bi vas bližnji obremenili. To vas bo osrečilo.

Tehtnica
Odmaknili se boste od dogajanja, a vam bo prav dobro, saj se vam ne bo dalo ukvarjati se s posebnimi težavami ali z zelo zgovornimi ljudmi. Mir vam bo dobro del.

Škorpijon
Kar naenkrat se boste znaši v ospredju in to, kar ste ves čas govorili, se bo končno slišalo. Imeli boste moč spremeniti nekatere stvari, ki so vas še iz preteklosti mučile.

Strelec
Številna dogajanja vam bodo izziv, kako vse uskladiti. Pazite, da ne boste prehitro in preveč povedali. saj boste težko zakrili svoje notranje namere in težje se boste rešili.

Kozorog
Zdelo se vam bo, da ste na udaru usode in da vsi nekaj želijo od vas. Če se boste lahko sprostili in opustili star način in vljudnostne komunikacije, bo precej drugače.

Vodnar
Usmerjeno boste delovali in vse, kar vam bo šlo po glavi bo želja po uspehu, denarju in ureditvi vašega materialnega stanja. Prav o ničemer drugim ne boste razmišljali.

Ribi
Uživali boste v ženski družbi in se sproščeno lotili najtežjih nalog, ki ste jih odlagali. Narejeno bo še preden boste ugotovili, koliko težav imajo s tem drugi ljudje.