Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: okrepila se bo energija za ljubezen

15. 3. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
venera

venera foto: profimedia

Od 15. do 21. marca 2021 so zanimivi dnevi, ko vas bo Merkur v ribah spodbujal k razmišljanju o večjih rešitvah za naravo in svet, hkrati pa vas bo Sonce, ki v soboto preide v ovna, spodbujalo k akciji.

Vse se bo odvijalo hitreje in bolj energično. Pomlad se uradno začenja in z njo prihaja nova energija. Na srečo tudi Venera v nedeljo preide v znamenje strastnega ovna, kar bo okrepilo življenjsko energijo za vse stvari, še posebej za ljubezen in skrite želje srca. Ovni, vse najboljše!

Slovenski pregovor: Oči so prvi sel ljubezni.

glava foto: dreamstime

Oven 21. 3.–20. 4.


Počutje: ****
Pomladno enakonočje vam skozi nenavadne situacije zares predaja ključe razumevanja in sodelovanja na bolj prefinjenih ravneh, ki pa jih morate začutiti. Zato se ne bojtenotranjega miru, ne bojte se sami sebe in svojih čustev, ki bodo vse bolj vrela na plan. Opazujte odzive drugih na vaše počutje.
Ljubezen/odnosi: ***
Lahko se boste sprostili in bližnjim priznali skrite namene, ki ste jih imeli z njimi. Manipulacija ne bo več uspešna, a resnica bo preveč surova, zato jo boste obelodanili po korakih.
Posel/denar: ****
Naučili se boste veliko, predvsem počakati na pravi čas za podvige, ki zahtevajo večje sodelovanje drugih. Večji uspeh sledi in bo kasneje viden v javnosti, kar vas bo presenetilo, saj ne boste pričakovali takšnega odziva.
Nasvet tedna:
S tem, ko boste iskreni in resnično pokazali svojo občutljivost ali stisko, boste v življenje pritegnili prave ljudi, ki vam bodo želeli pomagati. Ne pozabite na to izkušnjo in jo začnite vse bolj upoštevati na vsakem koraku ter na vseh področjih življenja.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: ***
Zadovoljstvo vas bo obdajalo, občutili boste moč pomladi, ki vas bo spodbujala predvsem v novih dosežkih v javnosti in med prijatelji. Počutili se boste močne, skorajda nepremagljive, in to boste kazali na vsakem koraku.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne boste razumeli, zakaj se nekateri prijatelji odmikajo od vas, a boste vseeno še naprej sledili izključno lastnim željam in zahtevali od drugih, da sprejmejo to, kar je vam všeč. Morda se boste na novo zaljubili in vse spustili.
Posel/denar: ***
Notranja moč vas bo gnala v nenavadne dosežke in z nekaterimi idejami boste postali prava zvezda v družbi. Povezali se boste z mlajšimi ljudmi, ki bodo v vas vzbudili radost, zaupanje in predvsem željo po novih dosežkih.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni, saj poteka naravna čistka v vaših odnosih. Odmiki se bodo zgodili predvsem tam, kjer ste že razmišljali o prekinitvi odnosov. Nekatere osebe bodo kar izginile iz vašega življenja, a se ne boste obremenjevali. Veselili se boste, saj boste imeli več časa zase, za potovanja in nova srečanja.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: **
Komaj ste čakali na pomlad, a zdaj, ko je tu, se nikakor ne morete sprostiti in vživeti v nove energije. Zdi se, da vas je strah moči svojih čustev in želje po spremembi. Umaknjeni boste od okolice in gnezdili pri sebi ter razmišljali o različnih scenarijih.
Ljubezen/odnosi: ***
Vzemite si čas za razmislek in tudi sanjarjenje. Ne sodelujte več rutinsko v odnosih ter ne dajajte drugim tistega, kar pričakujejo, če tega sami ne želite. Dovolj je bilo. Čas je, da ste zadovoljni z ljudmi, ki vas obkrožajo, ali pa ste raje sami in si dan organizirate po svoje.
Posel/denar: ***
Ne pozabite, da imate glavne adute že v rokah in se lahko odločite za spremembe. Nikomur niste nič dolžni, zato se sprostite in poglejte, v katero smer se odvijajo stvari in poslovne priložnosti, ki vas zanimajo.
Nasvet tedna:
Usoda vas podpira prek čustev, kar je za vas popolnoma novo. Nikoli prej niste dejansko sledili čustvom, temveč vedno le treznemu razumu. Zato je zdaj čas, da postanete vse to, kar še niste bili. Sproščeni, nepredvidljivi, avanturistični. Čas je za instinkt in intuicijo.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ***
Nemirni boste, saj niste navajeni poskrbeti zase, a je to zdaj pomembno. Tako boste sprejeli popolno odgovornost zase, kajti šele potem lahko res pomagate tam, kjer si želite. To je predpogoj za uspeh, ki ga želite doživeti v tem letu.
Ljubezen/odnosi: **
Ne odzivajte se na vsa povabila domačih, prav tako ne prijateljev, ki le redkokdaj stopijo v stik z vami. Ne trudite se ustreči čisto vsem idejam domačih, če se o njih niste prej pogovorili. Vse to bodo namreč motnje, ki vas lahko mimogredeodvrnejo od novih priložnosti, da pri sebi naredite red.
Posel/denar: ****
Pomlad prinaša nekaj, kar ste si zelo želeli – veliko dela. A ne boste zadovoljni, saj se vam bo zdelo, da vsi ostali romantično sanjarijo na soncu in ste samo vi tisti, ki garate za vsakdanji kruh. Velik zalogaj vas čaka, a se ga le lotite, in kmalu boste osvojili novo rutino, rutino uspešnega človeka.
Nasvet tedna:
Ne pozabite, da si želite spremeniti svoje življenje in da je dobro, da vztrajno sledite odločitvam iz preteklosti; v roku meseca dni bodo pokazale prave rezultate.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Začutili boste pomembnost svojega življenja, kar vam bo pognalo kri po žilah in vrnilo voljo za spremembe, ki ste jih že skoraj opustili. Prebudili se boste iz sna in začeli delovati v smeri srčnih sanj.
Ljubezen/odnosi: ***
Navadite se, da ni treba upoštevati vseh mnenj, ki vam jih servira okolica, predvsem ženske. Zavedajte se, da ne vidijo vašega cilja in prav tako ne razumejo dobro vašega življenja. Pomembno je, da se ne ustavite zavoljo tistih, ki vas ne poznajo, ne vidijo v vaše srce in dušo.
Posel/denar: ****
Morda boste izzvani in boste morali pokazati resnost svojih namenov, kar vas bo spravilo v jezo, ki pa je taktično ne boste kazali navzven. Nikakor ne boste dovolili drugim, da bi kakorkoli zamajali vašo samozavest ali celo opazili vašo čustveno senzibilnost. Pomlad vam bo pri tem pomagala.
Nasvet tedna:
S samozavestjo in hvaležnostjo boste lažje nadaljevali svojo pot, ki bo sicer vznemirjala vaše bližnje. Samo nadaljujte in iščite doživetja, ob katerih vam je res dobro. Vsi ostali se bodo na to hitro navadili.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ****
Ne boste več čutili potrebe po daljših odmikih, a boste vseeno ohranili nekatere navade iz preteklosti, saj so vam pomagale pri stiku s sabo in notranjim mirom. Zadovoljstvo bo izhajalo iz vse večje poslovne stabilnosti in zavedanja lastne vrednosti.
Ljubezen/odnosi: **
Morda se boste zaradi vse močnejših čustev odločili za selitev, celo v tujino ali bolj oddaljene kraje. Ali pa se boste odločili prekiniti neki odnos, na videz stabilno partnerskozvezo, saj si boste priznali, da vas ne osrečuje več in vnjej ne vidite potenciala.
Posel/denar: **
Srečni boste v svojih novih dejavnostih in okrepili boste smisel za sodelovanje. Lahko se zgodi, da se boste na hitro odločili za menjavo službe.
Nasvet tedna:
S svojimi odločitvami za spremembe boste hitri, kar bo veliko presenečenje za okolico. Ne poglabljajte se v njihove odzive, če ste se že tako odločili. Sledite svoji poti in najdite vse tisto, kar vas resnično veseli in kjer ste tudi najboljši, da lahko optimalno sodelujete s svetom.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ****
Pomlad vas bo osvojila z objemom in ostalo se bo kar razblinilo. Ne boste se mogli vrniti na stari tir in se prisiliti kdejavnostim, ki vam niso več všeč. Malo boste zmedeni in pustili boste, da se stvari odvijajo po svoje, a boste zadovoljni z vsem dogajanjem.
Ljubezen/odnosi: ***
Če se boste v ljubezni sprostili, bo najprej vse videti kaotično in brez uspeha, a se boste kar kmalu znašli v drugačnem življenju, kakršno si res želite. Ljubezen bo gonilo vaših dejanj in ne boste se več ozirali na druge ter njihove želje, pri čemer bi morali vi narediti več kot oni sami.
Posel/denar: ****
Opazovali boste vse povezave v poslu in se čudili, kako si ljudje zapletajo življenje. Videli boste, da je optimalno, če se vsak usmeri v to, kar ga veseli, zato boste k temu spodbujali tudi druge.
Nasvet tedna:
Ko se boste pomirili s spremembami, vas bo zajel val dinamične energije, s katero se boste lahko izkopali iz preteklosti ter končno poskrbeli tudi za fizično preobrazbo, ki vam bo ustrezala. Ne pretiravajte z urnikom, načrtujte tudi prosti čas.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
Drzni boste in hkrati zadržani, pogumni in hkrati prestrašeni. Še sami ne boste vedeli, kaj bi zares radi in kako bi se obnašali, zato drugim ne boste zamerili, ko bodo ob vas čisto zmedeni. Pri sebi boste zaznali velike spremembe, a bodo dobrodošle.
Ljubezen/odnosi: *****
Pomlad bo v vas prebudila ljubezen in želeli si jo bosteudejanjiti čim prej ter se potem bolj celovito posvetiti poslu. A se lahko zgodi nepričakovano in se tako zaljubite, da boste pozabili na vse druge načrte in sledili ljubezni za vsako ceno. Če ste v zvezi, poglejte na partnerja na nov način in si dovolite znova prebuditi čustva.
Posel/denar: ***
Vse bolj zaznavate moč življenja, ki povsem spreminja vaše razmišljanje in življenjski slog. Družite se s tistimi, s katerimi se dobro počutite, in opustite navezave s tistimi, ki vam »pijejo kri«. To bo pomembno vplivalo na vaše materialno stanje.
Nasvet tedna:
Ničesar ne prelagajte na kasnejši čas: ne odločitev ne opravkov. Vse delajte sproti, tudi poslovno, pa čeprav je videti zapleteno in se vam zdi, da si morate vzeti čas za razmislek.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: **
Pomlad bo v vas aktivirala stara čustva, ki lahko negativno vplivajo na vaše zdravje. Ali pa bo ravno obratno in bo zdravje aktiviralo vaša stara čustva. Opazujte svoje notranje dogajanje in bodite pozorni na vse zaznave, saj bo preteklost želela poravnavo, ki vas bo osvobodila.
Ljubezen/odnosi: ***
Ne izmikajte se skritim čustvom, ki vse bolj prihajajo na dan, ter novim načrtom, ki jih bo treba izpeljati. Izpolniti bo treba vse stare obljube in poravnatitako čustvenekotmorebitne finančne dolgove. Potreben bo vsaj pogovor, a to boste želeli urejati zunaj doma, da v dogajanje ne bi vmešali svojih bližnjih.
Posel/denar: ***
Začele se bodo dogajati nenavadne stvari, a v vaše dobro, kar vam bo prineslo optimizem, smeh in dobro voljo ter morebitno željo po selitvi in novih poslovnih izzivih.
Nasvet tedna:
Ne hitite in se ne zapletajte prehitro v nove dogovore, saj se morajo najprej urediti stare stvari, da vam bo jasno, koliko imate sploh prostega časa in kaj lahko obljubite za v prihodnje. Začnite delovati počasi in sistematično.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: **
Razmišljali boste o vseh vidikih življenja, a če se boste preveč trudili, boste povsemzgrešili smisel pomladi. Vpeljite v svoje življenje čuječnost in sprostitev, tako se bo vaše počutje hitro izboljšalo.
Ljubezen/odnosi: ***
Bodite pozorni na to, da ne netite starega ognja strasti samo zato, da ne bi bili osamljeni. Začnite slediti tistim, ki jim je mar za vas, in ne silite v tiste, ki se vas izogibajo ali celo ignorirajo komunikacijo. Kmalu boste začudeni na tem, kako se vaše življenje dramatično spreminja na bolje.
Posel/denar: ****
Samo skozi odnose lahko kaj spremenite, če se boste le česa naučili in sodelovali brez predsodkov o ljudeh. Ne predvidevajte vnaprej njihovih odzivov in odločitev, osvojite tudi nov način komunikacije. Ob pravih pogovorih boste začutili veselje do sodelovanja.
Nasvet tedna:
Izognite se nenadnim spremembam in ne delajte ničesar samo zato, da bi drugim dokazali, da nimajo prav, ali se uprli tistim, ki se po tiho norčujejo iz vas. Delujte preudarno.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ****
Pomladno boste razpoloženi, kar bo prebudilo vašo neprilagojenost in uporništvo. Za vsako ceno boste hoteli urediti nekatere stvari, pa čeprav boste za to uporabili čisto preveč moči.
Ljubezen/odnosi: **
Morda boste morali narediti red med svojimi prijatelji, saj vas bodo nekateri jemali za samoumevne in vas utrujali, dokler bo šlo. Ne boste imeli več potrpljenja za neumnosti in lenobo, zato se boste pretirano odzivali na vse, ki se bodo tako obnašali.
Posel/denar: ****
Pazite, kako izražate svoje ideje, ne trosite jih povsod, da ne razdražite tistih, ki kljubujejo samo zato, ker lahko. Odpirali se vam bodo različni trgi in prav mojstrsko boste morali krmariti, da boste vse izpeljali sistematično, brez slabe volje in neuspeha.
Nasvet tedna:
Nujno si vzemite čas za novo vizijo življenja, ki vam daje optimizem ter vso potrebno energijo za uresničitev načrtov. Morda se vam bo tujina odprla prav zaradi tega in to bo za vas velika potrditev, kako z delom na sebi ustvarjati rezultate. Svoji intuiciji boste sledili še bolj strastno in brezpogojno.

Ribi 19. 2.– 20. 3.
Počutje: *****
Odprla se vam bodo nova obzorja in z veseljem boste začeli sodelovati s pomladnimi spremembami. Pozabili boste na vse ostalo in sledili samo tistim stvarem, ki vas bodo najbolj veselile. Med ljudmi boste opažali samo tiste, ki vam bodo naklonjeni.
Ljubezen/odnosi: ****
Razmišljanje vam bo pokazalo pomembne poti in hitro boste našli skupni jezik s tistimi, ki vam lahkopomagajouresničiti osebne cilje. Ljubezen vas bo podprla v vsem trudu, kar vas bo še bolj navdušilo za potrebne spremembe. Partner vam bo stal ob strani vsak trenutek, česar se boste sicer zavedeli z manjšo zamudo.
Posel/denar: ***
Dolgoročna vizija bo dobra, kratkoročno pa je nujno, da začnete slediti tistim korakom, ki prinašajo hitrejše rezultate, da ne izgubite poslovne samozavesti.
Nasvet tedna:
Prevzeti boste od vseh novosti in odločili se boste za vse možne spremembe, ki vam jih bo življenje ponudilo. Usoda vas bo vsekakor podprla, vi pa boste določili, koliko jih boste sprejeli v življenje. S strastjo boste regenerirali ne samo svoje telo, temveč vsa življenjska področja.

prejšnji članek
Oče gospoda Greya umrl zaradi koronavirusa
Svet slavnih
Oče gospoda Greya umrl zaradi koronavirusa
naslednji članek
Marjetka Vovk: Imamo veliko razlogov, da si rečemo, da nam gre dobro
Svet slavnih
Marjetka Vovk: Imamo veliko razlogov, da si rečemo, da nam gre dobro