avtobus, promocija cepljenja Svet24.si

Je razlog za porast primerov "kužnejša" podvsta ...

Jimmy Hayes Svet24.si

Družina znanega hokejista v šoku, znano je, ...

loterijski listek, loterija, Svet24.si

Med čakanjem na hrano zadela jackpot

vasle psa pl fb Reporter.si

Zakaj je Vinko Vasle obseden s psi? Pred leti ...

andrej-vizjak Necenzurirano

Vizjak medijskemu mogotcu: Zakaj bi plačeval ...

ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Sta res mama in hči?

Olimpico de Montijo Vitoria de Setubal Ekipa24.si

KAAAJ? Policisti med nogometno tekmo začeli ...

Horoskop: Ne čakajte na potrditev okolice, zavihajte rokave
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ne čakajte na potrditev okolice, zavihajte rokave

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Spremembe, ki si jih želite, bodo zahtevale od vas odločitve, zato ne čakajte do zadnjega. Pomembne stvari ne skrivajte pred drugimi, prav tako ne delajte na skrivaj.

Bik
Situacija vas bo prisilila, da boste bolj natančno preverili odnose. Ne obnašajte se do vseh enako, saj se bodo dobri in odprti, odmaknili in ostali vam bodo samo težavni.

Dvojčka
Čas je, da se ne ozirate več na delovanje drugih, temveč se usmerite v svoje naloge in jih opravite z vso predanostjo. Ne čakajte na druge in na potrditev, temveč delujte.

Rak
Razdvojeni boste in pripravljeni na vse mogoče spremembe, a sočasno ne boste znali spustiti strahov glede zdravja in službe. Prijatelji vas bodo spodbujali in pomagali.

Lev
Ko boste delali za nove delovne cilje, službo in vse, s čemer načrtujete okrepiti svoje finančno stanje, se bodo spontano urejevali tudi odnosi. Z lahkoto se boste izrazili.

Devica
Razmišljali boste o vseh priložnostih, ki ste jih zamudili v bližnji preteklosti in počasi vas bo začela jeziti vaša lastna neodločnost, pa tudi okolje, ki vas ne spodbuja.Tehtnica
Počasi vam postaja jasno, da morate narediti korenite spremembe, če želite spremeniti način življenja tako, kot načrtujete. Organizirajte samo svoj čas.

Škorpijon
Odnosi vam bodo pomembni in končno se boste odločili za nekatere zaključke iz preteklosti, ki vam bodo sprostili čas za vam pomembne ljudi. Ne obljubljajte ničesar.

Strelec
Čutili boste, da je zadnji čas, da nekaj spremenite in naredite prave poteze. Pri tem boste želeli podporo drugih, a boste zares morali kar sami narediti glavne poteze.

Kozorog
Ne boste čisto vedeli, kaj se dogaja in zato ne boste več kontrolirali vseh čustev in besed. Odnosi bodo pstoali aktivni in precej podpore boste dobili od vsepovsod.

Vodnar
Učili se boste prepuščati življenju in sočasno urejevati pomembne stvari. Ne bo vam lahko, saj bo potrebno končati način življenja, ki vam pomenil varnost in zagotovilo.

Ribi
Precej časa ste potrebovali, da ste se dobro prebudili iz zimskega spanja, a sedaj ste na tem, da na novo zaživite in začnete dobro delovati v smeri, ki vas bo obogatela.