Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Stare zamere bodo prišle na plano

8. 4. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Ne glede na skrite poteze, bo vse prišlo slej ko prej na dan in morali boste odgovarjati za vse, kar ste dovolili, da se zgodi, pa čeprav niste vsega vi zakrivili.

Bik

Ne trmarite v skupnih projektih, če se vsi ne bodo strinjali z vami, saj je za vas bolj pomembno, da imate dobre odnose in sledite podpori usode, kot da prevladate.

Dvojčka

Nemirni boste v nepravih odnosih in na hitro boste izpeljali spremembe in se odločili za selitev ali celo odhod v tujino, kjer boste našli dobre stike zase in novo hitro pot.

Rak

Stare zamere iz družine bodo prišle na plano. Postavite se zase jasno in konkretno. Ne podredite se tradiciji, ki ne služi, temveč postavite svoje nove temelje, ki služijo.

Lev

Obdani boste s simpatijami, kar vam bo odgovarjalo, ne glede na to, da se med sabo ne bodo razumele. Vi točno veste, kaj želite, zato se boste samo sprostili in uživali.

Devica

Zavrelo vam bo in lahko, da boste prehitro izrekli besede, kar bo zaključilo neko varno obdobje. Ne bo vam žal, oddahnili si boste, da se ni več potrebno truditi.

Tehtnica

Sijali boste v javnost in uživali v privlaku, ki ga boste čutili ob nasprotnem spolu. Lahko, da boste morali narediti vi prvi korak, če boste želeli spremembe v ljubenzi.

Škorpijon

Svojo moč in magnetizem boste izkoristili za odnose, skozi katere boste želeli vpeljati svojo voljo, a ni nujno, da se bo to izšlo. Vsekakor boste morali narediti red povsod.

Strelec

Strast vas bo aktivirala, da boste naredili vse tisto, kar se vam ni dalo ali ste odlagali. Zdelo se vam bo, da to nihče ne opazi, ali pa vam bo vseeno, kaj drugi govorijo o vas.

Kozorog

Čutili boste posebno moč, ki jo imate ob določenih osebah, a jo boste napačno interpretirali. Ne osmešite se, preverite raje počutje drugih in njihov odnos do vas.

Vodnar

Ne glede na to, kako se boste odmikali od sprememb, boste na koncu morali narediti ravno to. To si boste očitali. Pomembno je, da na koncu uredite tako, da je dobro.

Ribi

Slava in čast vam bo sledila, ko boste iskreno pokazali stališče in jasno pokazali misli in stali za vsem, kar boste rekli. Ne bojte se akcije, saj bo usmerjena v dobro življenje.

##IMAGE-1198996##

prejšnji članek
Konec serije Najini mostovi
Svet slavnih
Konec serije Najini mostovi
naslednji članek
Uspešnica Čefurji raus! dobila svoje nadaljevanje
Svet slavnih
Uspešnica Čefurji raus! dobila svoje nadaljevanje
#obraziavenija
obraziavenija