Tara R Svet24.si

Primer male Tare, ki so jo po enem letu našli na ...

rešilec Svet24.si

V Mariboru odjeknila eksplozija, poškodovana ena ...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Natalija Bratkovič Odkrito.si

Natalija Bratkovič priznava: Ni enostavno stati v...

mandaric Ekipa24.si

BOMBA vseh BOMB!!! Kdo bo NOVI ŠPORTNI DIREKTOR ...

Horoskop: Obremenjevala vas bodo pričakovanja drugih
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Obremenjevala vas bodo pričakovanja drugih

Horoskop, Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Bodite pozorni na besede in dejanja, da se ne boste znašli v prepiru, ki se ne bo hitro končal. Ogromno jeze se bo sprožilo v okolju in ne boste se mogli več kontrolirati.

Bik 

Z genialnimi idejami boste opozorili nase v službi, kar vam bo dalo pogoje za napredovanje. Lahko da boste dobili dobro podporo za službeno potovanje v tujino.

Dvojčka 

Ne čakajte na druge, da vam odgovorijo ali ponudijo priložnosti. Aktivirajte se v tisto smer, kjer si želite spremembe. Povsod boste zelo uspešni, predvsem pa v ljubezni.

Rak

Imeli boste priložnost narediti vpliv v javnosti, če boste le kontrolirali svojo moč ter ne boste podlegli starim čustvom, ki so nakopičena v vas. Ne jezite se na ljubico.

Lev

Nihali boste v čustvih in čakali na priložnost življenja. Okolje vas bo motiviralo, a se ne boste želeli preveč ukvarjati z nikomer, saj čutite, da je svoboda tista, ki jo želite.

Devica

Ljubezen vas bo presenetila in želeli se boste pogovovarjati z osebo, ki vas bo navduševala. Zanemarili boste načrte, a se boste vseeno počutili izjemno dobro.

Tehtnica

Ženske vam bodo navidezno naklonjene. To vam bo dovolj, da boste dobre volje in spremembe zase. Preveč boste strogi do simpatije, kar bo ustvarilo večjo zamero.

Škorpijon

Popazite na svoje počutje, saj vas bodo nekatere stvari v okolju obremenile in ne boste mirni. Želeli boste mirno razčistiti, a se boste precej razjezili na vse okoli vas.

Strelec

Obremenjevala vas bodo pričakovanja drugih. Zato boste želeli razčistiti, a ne bo šlo čisto tako, kot ste si zamislili. Zato se ne trudite, temveč pri sebi odločite, kaj bi radi.

Kozorog

Zdelo se vam bo, da so vsi na vaši strani, a boste hitro spoznali, da ni tako. Skozi jezo boste morali pokazati svoj interes. To vam ne bo všeč, a res se bo potrebno izraziti.

Vodnar

Imeli boste željo narediti red povsod, a se bo pokazalo, da lahko optimizirate samo sebe in svoj čas. Vse ostalo predajte življenju in začnite čutiti hvaležnost, da živite.

Ribi

Ljudje vam bodo naklonjeni in dosegli boste cilje, a le s pomočjo drugih. Dojeli boste smisel sodelovanja in lažje se boste sprostiti ter naprej predali potrebne informacije.