vzajemna_pl_30.09.11 Svet24.si

Neverjetno! Vzajemna bo decembra znižala premijo ...

janez jansa dz (2) Svet24.si

Vlada v zapiranje države spet mimo ustave in ...

intenzivna-nega, bolnica, bolnišnica, covid-19 Svet24.si

Covid od lanskega marca vzel že 5000 življenj

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

Goran in Hana, oktober 2021 Njena.si

Zdaj je uradno: Hana in Goran znova par

doncic 21 re Ekipa24.si

KAKŠNA LJUBEZEN!!! Dončić preprosto NE MORE ...

Horoskop: Brzdajte čustva, da si ne naredite težav
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Brzdajte čustva, da si ne naredite težav

Horoskop, Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Ne vztrajajte v odnosih samo zato, ker ne vidite poti naprej. Lahko, da boste antena za prepire in vsi se bodo vplikovali v vaše delo in obnašanje. Zato se raje umaknite.

Bik  
Počutje bo napeto, a ste ga že navajeni, zato potrebujete čimveč gibanja in svežega zraka. Samski boste dopadljivi v družbi in si z zadovoljstvom nabrali precej simpatij.

Dvojčka
Velike spremembe so na poti, če se boste odzivali na vabila prijateljev, znancev, pa tudi bolj uradna vabila različnih društev. Odnosi so pomembni, zato jim posvetite.

Rak
Brzdajte čustva, da si ne naredite težav, saj so lahko posledice večje in boleče. Jeza lahko izbruhne v trenutku, zato se res izogibajte alkohola ali kakršnih koli substance.

Lev  
Z dobro voljo boste vstopili v reševanje vseh stvari in podprli vse bližnje odnose.  Vrnila se bo neuslišana ljubezen iz preteklosti, ki bo ponovno v vas zbudila strast.

Devica  
Našli boste uteho v prijateljih in z njihovo pomočjo boste marsikaj uredili. Tudi partnerstvo se lahko strastno obudi. Samski boste spoznali ljubezen na prvi pogled.

Tehtnica  
Odlično obdobje za vplivno komunikacijo z javnostjo in dobro druženje. Prijateljstvo vam bo pomembno in potrudili se boste, da bodo vsi odnosi sproščeni in igrivi.

Škorpijon  
Skrbeti vas bo začelo za zdravje in precej se boste obremenjevali. Stari strahovi bodo prišli na plano. Bližnji vas bodo pustili pri miru, da boste lahko naredili kaj tudi zase.  

Strelec   
Ljubezen vam bo trkala na vrata, ali bo bolj strast? To boste presodili sami. Vsekakor vas bodo določeni pogledi spremljali in vam krajšali noči ter burili sanje in domišljijo.

Kozorog   
Stres bo vplival na vaše počutje in lahko, da boste čutili težave v želodcu in bolečine v kosteh. Zato dihajte globlje in sistematično ter dovolite, da se preteklost odmakne.

Vodnar  
Dobro je, če sledite dogajanju in vse sprejemate s pozornostjo na sebi. Tako boste lahko imeli pod kontrolo pomembne stvari in ostalo pustili, da se zgodi, kar se mora.

Ribi  
Samski boste imeli odlične priložnosti za flirtanje in strastne zmenke, vendar se ne boste želeli preveč vezati na druge. Spodbujali boste svobodomiselnost in veselje.