stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: priznajte si resnične lastnosti in prioritete

7. 6. 2021; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
sončni mrk

sončni mrk foto: dreamstime

Popolna opustitev strahov, negativnih misli in prehitre obrambe zaradi pomanjkanja samozavesti in občutka moči je v tem tednu možna.

Mlaj in delni sončni mrk v znamenju dvojčkov bo pometel s starimi energijami, če boste le vztrajali v občutenju sedanjega trenutka in si priznali svoje resnične lastnosti in prioritete. Že naslednji dan bodo vidni dobri rezultati za vse, ki ste iskreni do sebe.
Slovenski pregovor: Nuja je mati iznajdljivosti.

Oven 21. 3.–20. 4.

Počutje: **
Čustveno ste preobčutljivi, da bi z lahkoto preživeli vso kritiko, ki se bo zgrinjala na vas. Zato tudi ne napadajte nikogar, saj se vam bodo takoj maščevali in vas še bolj potisnili ob zid.
Ljubezen/odnosi: **
Ne glede na to, da so vam odnosi zdaj na prvem mestu, morate to bližnjim tudi pokazati ali povedati. Ne mislite, da vam znajo brati misli, četudi se včasih obnašajo tako. Sprostite se v ljubezni in sodelujte iskreno, saj je dobro, da vas partner pozna v vseh pogledih.
Posel/denar: **
V službi ne nasedajte govoricam, niti jih ne širite, da se ne zapletejo odnosi in s tem vaše dopustovanje. Previdno z besedami, saj bodo močnejše kot orožje in tudi posledice bodo lahko precej dramatične.
Nasvet tedna:
Uredite prijateljske odnose, sicer vas bodo obremenjevali in vam povzročali preglavice ne samo zdaj, temveč še dober del poletja. Ne čakajte, da nesporazumi preidejo v prave prepire. Odzovite se čim prej, in če le lahko, se diplomatsko pogovorite in predstavite svojo plat zgodbe.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Malo prestrogi boste do sebe in zaradi tega doma precej neprijetni. Sitnoba je namreč vaš obrambni mehanizem, ki ga imajo vaši domači počasi dovolj. Popazite na zdravje, da ne boste imeli težav s hrbtenico ali kostmi.
Ljubezen/odnosi: **
Precej boste odsotni zaradi poslovnih odločitev, kar ne bo ugodno vplivalo na vaše ljubezensko življenje. Zato se pravočasno strastno in intimno povežite s partnerjem. Samski boste imeli številne priložnosti, da najdete boljšo polovico.
Posel/denar: ****
Odlične pogoje boste imeli za dobro delo, napredovanje in vse pogovore v zvezi s službo. Veliko lažje se boste pogovarjali in izrazili svoje želje in načrte, kar bo marsikoga v službi razbremenilo in vam odprlo nova vrata.
Nasvet tedna:
Če imate željo po poslovni selitvi v tujino, je zdaj odlično obdobje za to. Izkoristite vsako priložnost v tej smeri in preverite vse obetavne možnosti. Poskrbite, da boste imeli več časa zase, saj boste veliko bolj umirjeni in usmerjeni ter si dobro uredili življenje.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Ne boste imeli časa za počitek in regeneracijo, a se ne boste obremenjevali. Sledili boste dogajanju in adrenalin vas bo držal pokonci. Nekaj časa bo šlo, a počasi boste morali razmisliti o načinu sodelovanja z življenjem.
Ljubezen/odnosi: *****
Odlična podpora usode vam je že ponudila dobre spremembe v ljubezni in vas podprla pri iskrivih pogovorih, dobrih zmenkih in številnem zanimanju nasprotnega spola do vas. Če ste v vezi, bo partner ljubosumen, a se bo zato želel še bolj izkazati. Samski se odprite za dobre spremembe.
Posel/denar: *****
Dobro karierno obdobje se obeta, saj boste s pozitivno energijo povsod naleteli na dober odziv, in vrata vam bodo odprta. Zato izkoristite vso podporo zvezd in pokažite, kaj vas zanima in kakšne spremembe si želite. Usoda vas bo podprla pri vseh kariernih spremembah, ki si jih boste želeli.
Nasvet tedna:


Sledite usodi pri vsem, kar vam je namenila. Ne držite se nazaj in ne razmišljajte predolgo o odločitvah. Prisluhnite svoji intuiciji ali sledite instinktu ter si dovolite, da vas življenje preseneti.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: **
Na vsak način boste želeli nekaj dokazati, kar vam bo jemalo moč in spanje. Preveč ste se zapletli v lastne ideje ali obljube, da bi lahko kar izstopili, zato boste morali krepko napeti možgane, da najdete prave rešitev.
Ljubezen/odnosi: **
Ne popuščajte družini in se ne odrekajte svojim pravicam zavoljo miru, ki ga želite z domačimi. Partner bo nemočen, saj mu boste čisto instinktivno prikrili vso komunikacijo. Samski si boste želeli zveze, a boste preobremenjeni s sabo, da bi kogarkoli zares videli.
Posel/denar: ***
Prijatelji in znanci bodo okrepili vaše službeno sodelovanje in pomembno bo, da se ne zapletete v težave zaradi njih. Nekateri stari strahovi bodo prišli na plano in le s težavo boste ohranjali trezno glavo in izpeljali svoje delo tako, kot je potrebno.
Nasvet tedna:
Zvezde vas bodo opozarjale, da opustite stare stvari in odnose ter jih razrešite čisto do temeljev, da boste lahko na novo postavili vse. Če si boste zakrivali oči pred tem, kar morate storiti, se bo to poznalo na vašem počutju in notranjem nemiru.

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: ****
Dobre spremembe vam bodo sledile, saj se boste vsega lotili z dobro voljo. Ko boste vedeli, kaj točno želite, bo samo vprašanje časa, kdaj se vam bo to posrečilo uresničiti. Ljubezen bo podprla vaš trud, kar vas bo še posebno razveselilo. Z neverjetno lahkoto boste napredovali in se ne boste obremenjevali z nepotrebnimi stvarmi.
Ljubezen/odnosi: ****
Ker vam je pomembno razumevanje in sodelovanje z ljubeznijo, boste zadovoljni in sproščeni. Odlično vam bo šlo, saj ne boste mogli skriti navdušenja ob določenih osebah. Sprostili se boste v svojih čustvih in jih ne boste več skrivali pred javnostjo.
Posel/denar: ****
Odprli se boste pogovorom s simpatijami in tudi spoznali odlične ljudi. Dobili boste podporo za dobro kariero in pozitiven odnos v službi.
Nasvet tedna:
Sledite svoji viziji za prihodnost, ki vas bo motivirala, da boste polni energije in notranje moči za vse delo, ki vam bo prihajalo na pot. Zaupajte si tudi pri osebnih načrtih in jih začnite korak za korakom uresničevati, ne glede na komentarje bližnjih.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Izgubljali boste nadzor nad dogajanjem, kar vam bo lahko sprožilo notranjo paniko, a počasi se boste navadili in se odprli sreči v novostih. Zadihajte sproščeno in bodite pozorni na malenkosti, da se privadite na nov način delovanja.
Ljubezen/odnosi: *****
Posvetite se ljubezni, saj vas bodo zvezde odlično podpirale v romantičnih nagibih. Če se boste lotili druženja z optimizmom, lahko pričakujete velike dobre spremembe, ki vam bodo trajno spremenile življenje.
Posel/denar: ***
Smiselno je, da opustite pretirana razglabljanja na dolgi rok in se bolj predate sprotnemu delovanju, ki vam bo prinašalo večje rezultate. Utrdili si boste poslovno moč in vpliv tudi širše v okolju. To vas bo veselilo, a obenem boste čutili strahove ob preveliki odgovornosti. Raziščite v sebi, česa vas je tako strah, da vas strahovi ne bodo držali v šahu.
Nasvet tedna:


Odličen čas je za prenovo zunanjega videza in ureditev odnosov z ženskami. Ne glede na to, da boste negotovi v vsem, kar se bo dogajalo, se sprostite, saj so tudi novosti lahko prijetne.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: ****
Odlično razpoloženje boste širili okoli sebe. O vsem se boste lahko prijetno pogovarjali in s srčno naravnanostjo vam bo uspelo vse, česar se boste lotili. Vseeno ne pozabite poskrbeti zase in za dobro fizično počutje, saj lahko imate občasne težave z dihali.
Ljubezen/odnosi: *****
Prijetni pogovori in izkušnje iz preteklosti vas bodo odprli za dobro sodelovanje v ljubezni. Optimistični boste in samski naklonjeni simpatijam, ki vas bodo obletavale. Morda boste poklonili svoje srce in čas posebni osebi, ki vas ne bo razočarala. Pestro bo in polno iskric strasti.
Posel/denar: ****
Pri delu boste zelo konkretni, in ne glede na to, da ne boste želeli večjih sprememb, vam bo usoda odpirala nove priložnosti, pri katerih boste samo nadaljevati v že začeti smeri. Dodatna spodbuda vas bo razveselila in vam dala elana.
Nasvet tedna:
Precej čustveno obdobje se obeta, zato bodite pozorni, da ne boste s hrepenenjem vsega postavili na glavo. Sodelujte v konkretnem dogajanju, da se stvari zares spremenijo, in ne objokujte nečesa, za kar se nikakor niste potrudili.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ****
V sebi boste čutili izjemno moč in morda boste pretiravali z napori, kar se vam bo poznalo kasneje. Zdelo se vam bo, da lahko naredite vse, kar želite.
Ljubezen/odnosi: ****
Če vam bo uspelo svojo strastno energijo usmeriti v dobre cilje in je ne porabiti za prepire v javnosti ali pri urejanju papirjev, boste na veliko osvajali. Čutil se bo vaš notranji privlak in nasprotni spol se bo močno odzival na vas. Samski imate priložnost odkriti svojo sorodno dušo, vezani pa tudi skočiti čez plot.
Posel/denar: ****
Če boste imeli potrpljenje svoje želje usmerjati v poslu, boste dosegli velike uspehe. Veliko večja verjetnost pa je, da vam bodo vsake toliko popustili živci in boste prehitro pokazali svoje nestrinjanje in brez pravega sistema prestrašili vse sodelujoče. S tem boste ustavljali napredek.
Nasvet tedna:
Pojdite v naravo in opazujte, kako se telo odziva na dobre energijske vibracije narave. To vas bo rešilo težje utrujenosti, ki vas zgrabi, če ste predolgo v zaprtih prostorih in ob računalniku.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: ***
Če boste sproščeni, vam bo telo in zdravje dobro služilo. V sodelovanju in predvsem z odprto komunikacijo boste lahko sprostili vse stare tegobe in se odprli dobrim spremembam, ki bodo okrepile vaše počutje.
Ljubezen  odnosi: ***
Vaša pozornost bo čisto preusmerjena na srce in pljuča, saj boste čutili pritiske ob vsej poplavi čustev. Zdelo se vam bo, da se vse spreminja, a se boste spreminjali samo vi in vaš pogled na svet.
Posel/denar: ***
Upirali se boste pravemu sodelovanju, čeprav se vam bo zdelo, da ste vzor vsem. Nikakor ne boste mogli slediti navodilom in s tem boste vznemirjali vse sodelavce ter ustvarjali zmedo, pa tudi prepire. Verjeli boste, da čisto preveč delate, a obenem se boste večino časa ukvarjali z drugimi stvarmi in ljudmi.
Nasvet tedna:


Z distanco poglejte na vse skupaj, tako boste bolje videli prave priložnosti in se odprli za dobre dogodivščine življenja. Ne sodelujte v stvareh in z ljudmi, kjer ne vidite več smisla, saj s tem samo podpirate svoje težave. Sprostite se in si dovolite spremembe.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Dobro se boste počutili v svoji koži ter se čudili vsem, ki se bodo čudili vam. Ne boste namreč videli, kako velika sprememba se dogaja z vami, in da dobro odseva navzven.
Ljubezen/odnosi: ****
Dober čas je za strast in dobro razpoloženje, ki ga boste širili okoli sebe. Presenečenje boste za okolico, saj se boste tako sprostili v sprejemanju in čutenju ljubezni. Ne boste se več skrivali, temveč boste lahko odkrito pokazali naklonjenost in jo tudi sprejemali. Samski imate odlično priložnost za dvojino.
Posel/denar: ****
Skozi kreativno sodelovanje boste pokazali velik interes za napredovanje, vendar boste kasneje lahko s svojimi reakcijami ustvarili stres in čudno vzdušje, da bodo nekatere priložnosti kar zamrznile. Ne skrivajte svojih želja, temveč jih odkrito pokažite in delujte v smeri njihove izpolnitve.
Nasvet tedna:
Bodite pozorni na svojo notranjo harmonijo in iz nje sodelujte z vsem v svoji okolici. Tako boste vse bolj v miru, kar se bo poznalo na vaši psihi ter fizičnem počutju.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: ***
Spreminjanje vas bo postavilo v večjo negotovost, ki je pri sebi niste vajeni. Lahko se vam bo popolnoma spremenila filozofija življenja in boste bolj sproščeno pogledali na vse tiste, ki jih prej niste razumeli.
Ljubezen/odnosi: ****
Kreativni boste pri ustvarjanju priložnosti za ljubezen. Okrepila se bo vaša strast in le stežka boste skrivali svoja čustva. Samski boste zadovoljni s priložnostmi in morda se še ne boste želeli resno vezati.
Posel/denar: *****
Neizmerna kreativnost bo počasi dobila na teži in rezultati se bodo začeli kazati navzven. Morda ravno ob nepravem času, saj ste si časovno zadali čisto drugačen vrstni red. Vseeno boste zadovoljni in izkoristili priložnosti za napredovanje in vzpostavitev novih poslovnih odnosov na naprej.
Nasvet tedna:
Sproščenost naj vam bo na prvem mestu, pa boste v vsem sodelovali z zadovoljstvom. Nekatere ideje vam ne bodo dale spati, zato boste iskali možnost uresničitve zgolj, da se boste končno lahko spočili.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: ****
Skozi dihanje se bo prikradel najboljši optimizem v vaše življenje. Zdelo se vam bo, da je nekaj narobe z vami, saj se boste tako dobro počutili. Že tako dolgo ste namreč utrujeni in melanholični, da ste se skoraj navadili na to kot na normalno stanje. Zajel vas bo optimizem in želja po telovadbi.
Ljubezen/odnosi: *****
Sreča vam bo sledila, in še preden se boste zavedali, se boste zaljubili. Samski boste srečni, vezani pa ne boste točno vedeli, kaj narediti. Ljubezen bo namreč vsepovsod in vse bo vibriralo v tej smeri.
Posel/denar: ***
V sodelovanju boste dosegli več kot sami, kar vam je že jasno. Vseeno boste malo zadržani pri prošnjah za pomoč, dokler se ljudje ne bodo sami ponudili in vam pokazali odličnih možnosti za dobro komuniciranje in sodelovanje.
Nasvet tedna:


Bodite pozorni na dogajanje, saj boste spremembe doživeli čisto naključno. Nekateri pogovori se bodo raztegnili globoko v noč, kar vas bo prevzelo s srečo, zato boste vse bolj sodelujoči z življenjem v nenavadnih okoliščinah.

prejšnji članek
Zakaj je arašidovo maslo dobro za športnike?
Zdravje
Zakaj je arašidovo maslo dobro za športnike?
naslednji članek
Ta znana Slovenka ima že več kot milijon sledilcev
Svet slavnih
Ta znana Slovenka ima že več kot milijon sledilcev