volodimir zelenski, oleksander sirski
Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina potrebuje manj vojakov, kot se je zdelo

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čas je, da požanjete sadove vloženega truda

26. 6. 2021; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Ne igrajte se vsevedneža in se ne postavljajte nad druge, saj boste morali vse kmalu dokazati. Prepiri vas sicer pomladijo, a se vseeno ne zapletajte preveč pogosto v njih.

Bik

Z dobrimi idejami in humorjem si boste pridobili številne prijatelje. Na prvi vtis boste nežni in čuteči, a v vas bo gorel ogenj strasti, ki bo vse bolj pritegnil nasprotni spol.

Dvojčka

Nekatere odločitve vam ne bodo dale spati in morali se boste odločiti zase. Ne morate več delati kompromisov, ki vas odmikajo od vašega najboljšega življenja.

Rak

Zdelo se vam bo, da začenjate vse na novo in si lahko privoščite vse v imenu ljubezni. Potrebno bo dokončati nekatere stare zadeve, še posebej v odnosih z domačimi.

Lev

Skrivali boste optimizem pred okolico, saj ne boste želeli odgovarjati na vprašanja, dokler ne boste stabilni v svojih pozitivnih načrtih in čustvih, ki vas bodo prevzela.

Devica

Precej dogajanja bo navznoter. Navzven ne bodo opazili dvomov in izzivov, pred katere vas sedaj postavlja življenje. Samo stabilizirajte čustva, ostalo bo sledilo.

Tehtnica

Žareli boste v občudovanju in marsikaj boste pripravljeni narediti za bližnje, ne glede na njihove želje. Ne bo vam zmanjkalo dobre volje, zato boste zaželena družba.

Škorpijon

Strast vas bo vodila, da boste dosegli boljše rezultate kot sicer. Dobili boste lepa in vredna darila, ki vam bodo dala voljo do večjih spremembe. Ne skrivajte se več.

Strelec

Napredovanje v službi vam bo v veliko veselje, s katerim boste nadoknadili vse zamujeno. Ne skrivajte se pred spremembami, vse je potrebno postaviti na novo.

Kozorog

Strast vas bo prevzemala in predvidevali boste, da je enako na drugi strani, pa se žal ne bo izšlo tako. Ohranite trezno glavo in preverite resnico. Izlevite se iz preteklosti.

Vodnar

Če se boste sprostili, boste odkrili nov recept za življenje. V nasprotnem primeru se boste sprli s prijatelji, ki ne bodo kazali razumevanja in vam bodo zamerili egoizem.

Ribi 

Vsem se bo zdelo, da ste rojeni pod srečno zvezdo. Nihče pa ne bo pomislil, koliko truda ste vložili v to zadevo in da je sedaj zadnji čas, da požanjete nekatere sadove.

##IMAGE-1218007##

prejšnji članek
Sobotno oddajo bo zaznamoval šok, razočaranje in solze
Resničnostni šovi
Sobotno oddajo bo zaznamoval šok, razočaranje in solze
naslednji članek
Kaj bomo poleti gledali na POP TV?
Svet slavnih
Kaj bomo poleti gledali na POP TV?