Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Ne igrajte se z ognjem

28. 6. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Z ljubeznijo uredite vse, pa se vam bo življenje spremenilo. Sicer preveč časa porabite za dokazovanja in iskanje svojih rešitev ob pretirani občutljivosti na besede.

Bik

Ne igrajte se z ognjem in ne iščite ljubezenskih iskric drugje, če še vedno gorijo doma. Partner ne bo mirno gledal vaših igric in tokrat lahko vi potegnete ta kratko.

Dvojčka

Imeli boste priložnosti vpeljati spremembe v korist mnogih, zato se ne umikajte. Čas je za močne poteze za dobro javnosti. Presenetilo vas bo, koliko ljudi vas podpira.

Rak

Srečni boste v središču pozornosti in bližnji vas bodo v vsem podpirali. Lahko, da se boste opijanili od prevelike pozornosti in sreče ter besedno izzivali okolico v dvoboj.

Lev

Možnosti imate za dobre spremembe predvsem v ljubezni, če boste le pravočasno zbrali dovolj poguma. Tako se vam bo začelo življenje samodejno sestavljati v dobro.

Devica

Pokažite svojo kreativnost in ne skrivajte več idej. Tako boste odprli novo poglavje in začeli dobro sodelovati. Okrepil se bo vaš žar in pritegnili boste pozornost v ljubezni.

Tehtnica

Ljubezen vas bodo vodila in ne boste se ji mogli upirati. Kar naenkrat se boste znašli v drugem življenju. Spremembe bodo videti precej dramatično, a vi boste mirni.

Škorpijon 

Iskreno se pokažite javnost in dosegli boste veliko večje rezultate kot s taktiziranjem. Takoj se bodo spremenili vsi odnosi in pravi ljudje bodo sami pristopili do vas.

Strelec

Končno se bodo začele stvari zlagati v bolj nomalno smer in lažje se boste odločili za nov način. A spet si boste nakopali preveč dela na glavo, da se odmaknete čustvom.

Kozorog

Nikamor se ne morete več skriti. Spremembe vam že dolgo trkajo na vrata in ljudje sedaj to tudi opažajo, zato si res dovolite, da se resnično zgodijo temeljni premiki.

Vodnar

Ne boste mogli mirovati, dokler ne uredite vsega, kar čaka prav vas. Ne glede na to, da si želite odklopa in mirovanja, vas bodo okoliščine še prisilile v konkretno delo.

Ribi

Odločno boste začeli urejati finančne zadeve in jasno vam bo postalo, da tu ne morete računati na druge, zato boste tudi sicer postali bolj natačni in organizirani.

##IMAGE-1198996##

prejšnji članek
Izpadle finalistke po šovu ubesedile čustva
Resničnostni šovi
Izpadle finalistke po šovu ubesedile čustva
naslednji članek
Cilj je, da v živo izgleda lepše kot na fotografijah
Svet slavnih
Cilj je, da v živo izgleda lepše kot na fotografijah