tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Katarina Keček in Goran Obrez Odkrito.si

Nov par na slovenski sceni?!

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Horoskop: Ohranite mirno kri, ravnajte preudarno
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Ohranite mirno kri, ravnajte preudarno

Horoskop, Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven

Strastni boste in zelo pogumni pri osvajalskih potezah. Nič vas ne bo prizadelo in ne glede na reakcije naključnih simpatij, boste nadaljevali z vlogo “Don Juan-a”.

Bik

Obudite mehkobo in ponos v sebi tako, da postanete dobra družba najprej sebi, potem drugim. Življenjska energija vas bo lahko vodila v flirtanja ali v skoke čez plot.

Dvojčka

S pogovori boste razrešili težave doma in lahko, da vam bo končno uspelo urediti papirje za prenovo vaših temeljev življenja. Ne glede na nasvete, vztrajajte pri idejah.

Rak

Samozavestni boste in žareli od navdušenja, kar se bo videlo na prvi pogled. Le s težavo boste ohranili mirno kri, saj boste želeli izzvati okolico in se dokazati na novo.

Lev

Malo nenavadne načine boste imeli za uresničitev čutnih želja. Ne boste se zavedli, kako ste se navezali na določeno osebo in razmišljali boste, kako jo pridobiti nazaj.

Devica

Ne bo vam všeč predlog, da se o vsem pogovorite in skupaj izberete rešitve, saj ne glede na besede drugih, ne boste želeli se prilagajati za stvari, ki so vam pomembne.

Tehtnica

Življenjske energije vam ne bo manjkalo, a jo boste uporabili za precej nenavadne projekte, s katerimi boste želeli dokazati svoj prav. Zadovoljni boste, saj vam bo šlo.

Škorpijon

Ne boste se čisto zavedali, kako močno vas vodijo vaše podzavestne silnice, samo vse skupaj boste obravnalavil kot smolo ali slabo življenjsko obdobje, ki se ponavlja.

Strelec

Zdelo se vam bo, da je vse po starem, a v resnici se vse začenja na novo, pa če želite ali ne. Zato bolj prisluhnite sebi, tistim svojim globljim občutkom, ki vas spodbujajo.

Kozorog

Če ne boste naredili v sebi pravočasno dobre inventure, vas bo okolje v to prisililo. Šele, ko boste čutili v sebi notranji mir, se bodo odprle prave poti, da se realizirate.

Vodnar

Navidezno boste optimistični in vsem vplivali upanje, a ko boste sami s sabo, boste doživeljali večje strahove kot kdajkoli prej. Sprostite se in upoštevajte svoje nasvete.

Ribi

Odlično sodelovanje vas bo pripeljalo do mnogih dobrih ljudi, ki vam bodo dali voljo do sprememb, ki jih želite v življenju. Pripravljeni boste bolj načrtno se lotiti vsega.