stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Pomlajevalna terapija Nuše Lesar

17. 7. 2021; 09.00
Avtor: Revija Lady
Nusa Lesar 1

Nuša Lesar foto: Revija Lady

Namesto botoksa je izbrala ...

Botoksa se bojim, ker ne želim spreminjati mimike svojega obraza. Ne rečem, da se ne bom kdaj opogumila tudi za to, a v bližnji prihodnosti gotovo ne. Raje preizkušam drugačne metode,« priznava lepa televizijska voditeljica Nuša Lesar.

Za lepotne operacije se tako ne odloča, a jih niti ne obsoja, se ji pa zdi, da bi marsikatera oseba, preden gre pod nož, morala temeljito razmisliti o tem, zakaj se ne more sprejeti takšna, kot je. »Zdi se mi, da ljudje pri svojem vedenju hitro rečemo ‘hitro se razburim, pač takšna sem’, ne da bi zares razmislili, kako bi to lahko spremenili. Pri telesu pa redkeje slišim: ‘Majhne prsi imam, pa kaj ...’ In kot da bi bilo to tako zelo težko sprejeti, že razmišljamo o tem, kako to spremeniti.« Nuša je pred kratkim svoji dermatologinji izrazila željo po investiciji v kožo, za katero ni nujno, da prinaša instantne rezultate, pomembno ji je bilo le, da kožo hrani, neguje in opremlja za lepšo starost.

Nuša Lesar foto: Ana Gregorič

»Po pogovoru sem se odločila za plazmo in počasi že opažam čvrstejšo in bolj svežo kožo.Mislim, da bom jeseni in pozimi ponovila postopek, potem pa ocenila rezultate in razmišljala, kako naprej.Je pa dejstvo, da leta prinesejo tudi staranje in gube, in mislim, da je to treba sprejeti. Sem zagovornica preventive na vseh področjih, zato že zdaj razmišljam, kako bi se starala čim bolj graciozno. Jem hrano, ki krepi moje telo, redno se gibam, dovolj spim in ne pijem veliko alkohola. Če k temu dodam še ustrezno nego kože, mislim, da mi ne bo hudega,« optimistično napove simpatična Nuša.

prejšnji članek
Jan Bučar: Poskrbeti moram, da sem fit
Svet slavnih
Jan Bučar: Poskrbeti moram, da sem fit
naslednji članek
Gregor Čeglaj v resnici vzkipljiv in živčen?
Resničnostni šovi
Gregor Čeglaj v resnici vzkipljiv in živčen?
#nasazenazenska
nasazenazenska