westlotto, igra 6 od 49 Svet24.si

Našla ga je "sreča", zdaj ga iščejo, ker ga ...

branko mamula Svet24.si

Umrl je Branko Mamula

cepljenje, koronavirus, covid Svet24.si

Epidemični šok, včeraj krepko čez 2000 okuženih

bojan pozar-pl Reporter.si

Propadli politik Bojan Požar sedi na dobrem ...

andrej vizjak Necenzurirano

Vse afere in sporni posli ministra Vizjaka

kmetija Njena.si

Kmetija: Nagrada za zaupanje je nož v hrbet

primoz roglic lora klinc Ekipa24.si

Primož ROGLIČ uživa na medenih tednih, ...

Horoskop: Nekateri bodo izkoristili vašo dobro voljo
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Nekateri bodo izkoristili vašo dobro voljo

Kaj vam napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Aktivirajte se v službi in ne čakajte na optimalni čas za pogovor, temveč se pogovorite čimprej. Imate dobro podporo, da razjasnite zaplete in razčistite vse.

Bik
Nekateri bodo izkoristili vašo dobro voljo in se sami povabili v vaš dom ali zamajali vašo stabilnost. Občutljivi boste na vse, kar se bo dogajalo doma, tudi na pripombe.

Dvojčka
Čas je, da pomislite na svoje materialnih koristi. Ne sprejemajte več praznih obljub, na štejejo le dejanja. Zato se v službi postavite zase, za večja dela in nove naloge.

Rak
Smiselno je, da se čimbolje organizirate, sicer se vam lahko ponovijo osebna in poslovna nihanja. V preteklosti se niste preveč ukvarjali s sistemom, pa je zadnji čas.

Lev
V službi boste naredili dober načrt, a boste spremembe načrtovali na dolgi rok, saj se zavedate, da ne želite aktivirati preveč stvari naenkrat. Zvezde vas podpirajo v vsem.

Devica
Jasno vam bo, kaj je potrebno narediti, zato se boste vrgli v delo in druge aktivnosti. Vse tiste, ki vas bodo ovirali, boste pravočasno opozorili in marsikoga presenetili.

Tehtnica
Vzeli si boste čas, da boste ugotovili, kaj si želite na dolgi rok in kako priti do tega. Izogibali se boste nenadnim spremembam in hitrim odločitvam, da ohranite svoj mir.

Škorpijon
Odločeni ste izpeljati potrebne spremembe, ne glede na to, kako dolgo bo vse trajalo. Dovolj imate čakanja in iskanja novih priložnosti, a vseeno vztrajajte.

Strelec
Najbolje vam bo šla komunikacija, zato se povežite z vsemi, ki jih želite več videti v svojem življenju . Pokažite svoja široka obzorja in srce ter sprejmite nova spoznanja.

Kozorog
Veliko bolje in hitreje se boste o vsem pogovorili, kar vam bo okrepilo upanje za dobro prihodnost. Ne dovolite si, da vam kdorkoli ruši stabilnost ali vzame upanje.

Vodnar
Zamrznili boste bližnje odnose in čutili svobodo. A lahko, da ste zaradi svoje strogosti izgubili zaupanje nekaterih bližnjih in bo potrebno dlje, da ga boste pridobili nazaj.

Ribi
Ne silite se poslovno v ospredje, tudi ne vsiljujte svojih idej naokoli, saj boste doživeli hladen tuš in odmik tistih, ki so vas čas vas podpirali. Naj se vam ne mudi ustvarjati.