Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

tjaša-vrečič Njena.si

Kmetija: Tjaša razkriva svojo plat ljubezenske ...

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Horoskop: Pazljivo pri pogovorih
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Pazljivo pri pogovorih

Horoskop, Dreamstime

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Uspelo vam bo začeti pogajanja v smeri, ki si jo želite že dlje in vam obeta večje spremembe v življenju. Bodite natančni in potrpežljivi, saj se bo malo zmede.

Bik  
Sproščeno se boste lotili urejanja doma, kar vam bo dalo optimizem in ne boste nič utrujeni. Želeli boste vnesti nove, pozitivne energije, kar vam bo tudi uspelo.  

Dvojčka  
Pazljivo pri pogovorih, saj boste pretirano občutljivi na besede drugih, a sami boste  precej konkretni. Zato raje ne provocirajte in se izogibajte občutljivejšim debatam.  

Rak  
Skrbno boste pripravljali ozimnico in pri tem zaman računali na podporo ali vsaj občudovanje partnerja. Zato lahko, da boste malo nestrpni ali nesramni.   

Lev  
Ne boste točno vedeli, kam se obrniti ali kaj narediti, zato boste vse predali usodi in ne bo vam žal. Skozi sprostitev v kreativnost bodo prihajale veliko boljše rešitve.

Devica   
Pomembne spremembe doma vas bodo navduševale, še posebej, ker se bodo stvari obrnile tako, kot ste želeli. Ne hitite naprej, raje si vzemite dovolj časa za vse.

Tehtnica  
Optimistični boste in si naložili preveč dela, kar vas bo obremenilo, še posebej, ker boste čutili pritisk na vas kljub temu, da se ne bo mudilo. Ohranite mirno kri.

Škorpijon  
Ne pozabite na domače obveznosti, če želite ohraniti harmonijo in sodelovati v njej. Ne računajte, da vam bodo bližnji vedno popuščali, raje se o vsem pogovorite.

Strelec    
Optimistični boste in si vzeli več časa zase. Lahko, da si boste privoščili lepotno terapijo, ki vam bo dala novega zagona za uresničevanje svojih temeljnih želja.  

Kozorog  
Odnosi vam bodo pomembni, zato se boste čudili, ko vam bodo domači očitali, da nimate časa za njih. Ne boste pa opazili, koliko časa ste v mislih zares odsotni.

Vodnar  
Povsod boste želeli vzpostaviti nov sistem sodelovanja, a boste preveč nestrpni, da bi lahko to izpeljali sproščeno in brez težav. Zato se bodo nekateri kar odmaknili.  

Ribi  
Preveč ste se zapletli v dolgoročno vizijo in pozabili na kratkoročne načrte, kar vam bo lahko povzročilo nekaj stresa ali prepirov. Zato ne prelagajte dela na kasnejši čas.