stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Optimizem vas bo vodil v spremembe

9. 11. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven  
Sprostili se boste in ugotovili, da ste se nehali bati sprememb v življenju in da ste začeli instinktivno slediti svoji intuiciji ter da vam življenje postaja vse bolj v veselje.

Bik  
S krepitvijo notranje harmonije boste odkrili, kako veliko lastnih darov za krepitev konkretnih materialnih dobrin imate. To vas bo razveselio in navdalo s ponosom.

Dvojčka  
Bolj kot boste iskreni, več energije boste imeli, kar vas bo navdušilo. Zato boste vse bolj opuščali nepomembno klepetanje in boste vse bolj izražali to, kar zares ste.

Rak  
Imeli boste veliko energije in optimistični boste v vsem, o čemer bo tekla beseda. Radi se boste pogovarjali in povsod dvigovali vzdušje s humorjem in pozitivo.  

Lev   
Optimizem vas bo vodil v spremembe, saj boste jasno čutili razliko ob stikih s tistimi, ki so pozitivno naravnani do vas in vseh ostalih. Čustva vas bodo odmaknila od težav.

Devica  


Zadovoljni boste, čeprav se ne bo nič posebnega zgodilo. Opazili boste razliko v sebi po pogovorih z določenimi ljudmi in to vas bo razveselilo, saj ni bilo kompromisov.

Tehtnica  
Notranje strasti se bodo vse bolj kazale navzven in le redkim boste lahko skrili svojo srečo. Optimistični boste, saj bodo spremembe kazale izjemno pot za prihodnost.

Škorpijon  
Imate vso podporo zvezd, da dobro nadaljujete že začete stvari. Vsi trije: Sonce, Merkur in Mars so v vašem znamenju, kar vam daje odlično podporo za čutenje sebe.

Strelec   
Dolgočasili se boste in hrepeneli po spremembah. Zdelo se vam bo, da ste odmaknjeni od dogajanja, a ko boste zaznali, kaj se zares dogaja, boste hvaležni.

Kozorog   
Doživljali boste spremembe v sebi in skrbelo vas bo, če se to vidi navzven. Spoznali boste veliko o sebi, o svojem notranjem kompasu, ki vam bo bolj poznan in prijeten.

Vodnar  
Zdelo se vam bo, da vas kontrolirajo, a bo to le občutek, ker se že dolgo niste zabavali in srečali s prijetnimi ljudmi. Poleg posla in družine potrebujete še odklop.

Ribi  


Okrepila se vam bo samozavest, saj boste čutili naklonjenost iz vseh strani. To vam bo pomagalo se sprostiti in malo pozabiti. Končno se boste lahko res dobro naspali.

prejšnji članek
Lina in Aljaž po šovu spremenila mnenje
Resničnostni šovi
Lina in Aljaž po šovu spremenila mnenje
naslednji članek
Presenetljiv preobrat: Lina in Aljaž zapustila šov
Resničnostni šovi
Presenetljiv preobrat: Lina in Aljaž zapustila šov
#nasazenazenska
nasazenazenska