Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Lina in Aljaž po šovu spremenila mnenje

9. 11. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija-2021

Lina in Aljaž sta zapustila Kmetijo foto: VOYO

Kako na udeležbo v šovu gledata danes? Preverite …

Lina Majcen se je tako kot Polona Krajnc v resničnostni šov Kmetija prijavila že leto poprej, a je nato snemanje zaradi koronavirusa odpadlo. Kot je pojasnila svoji spletni publiki, se z Aljažem v resnici igre nista udeležila zaradi denarja, pač pa želje po tem, da bi preizkusila nekaj novega in hkrati preverila svoje zmogljivosti, oziroma to, kako daleč lahko prideta.

Sedaj, ko je od snemanja šova minilo že nekaj časa in sta si lahko ogledala predvajane oddaje, Lina ocenjuje, da bi igro igrala drugače in ne tako, kot sta si zastavila. Na neprijetnosti in polena, ki sta jih dobila pod noge od nekdanjih zaveznikov, Tjaše in Gina, ne gledata z zamero, saj se zavedata, da so sodelovali v tekmovalnem šovu, kjer je bilo potrebno igrati, ne pa sklepati prijateljstev.

Gledalce je zmotilo, da je Aljaž v zasebnih pogovorih z Lino nemalokrat uporabljal oster ton in grobe besede. Kako pa Lina sama vidi vse skupaj, zlasti sedaj, ko si je ogledala minule oddaje? »Mislim, da imamo vsi vzpone in padce v zvezi. Živčki, stres naredijo svoje … Definitivno pa tega ne odobravam,« je na družbenem omrežju pojasnila 20-letnica.

prejšnji članek
Severina varna v maminem objemu
Svet slavnih
Severina varna v maminem objemu
naslednji članek
Horoskop: Optimizem vas bo vodil v spremembe
Horoskop
Horoskop: Optimizem vas bo vodil v spremembe