pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Nika prejela tožbo in vrnila udarec

9. 11. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
Dominik Visočnik in Nika Belčić

Dominik Visočnik in Nika Belčić foto: POP TV

Kaj se je zgodilo po tem, ko je nekdanja tekmovalka Nika Belčić javnosti do potankosti razkrila razplet šova Kmetija?

V drugi polovici oktobra sta Nika in Dominik, ki sta letošnji šov Kmetija zapustila po prvem tednu, na svojem YouTube kanalu javnosti razkrila podrobnosti resničnostne igre, vrstni red izločanja in končnega zmagovalca.

Objavljen video je televizijski hiši POP TV uspelo ugasniti, Nika je kmalu objavila nov posnetek z nekoliko drugačno vsebino, a je TV hiši uspelo odstraniti tudi slednjega. Čeprav Nika od tedaj ni več delila objav, v katerih bi govorila o maščevanju, razkrivanju zakulisja in pogodbi, pa to ne pomeni, da je odnehala. V izbrisanih posnetkih je namreč večkrat pojasnila, da se nikogar ne boji, niti je ni strah sankcij, saj ima močno zaledje, poleg tega pa zgolj izpolnjuje to, kar je ustvarjalcem napovedala po odhodu iz posestva.

Dominik in Nika foto: DomiNika

In kaj se je zgodilo od razkritja, s katerim je TV hiši povzročila nemalo težav? Kot nam je zaupal zanesljivi vir, je Nika prejela tožbo zaradi kršenja zaupnih informacij. Nika naj po besedah našega vira ob tem ne bi stala križem rok in je žogico že vrnila s tožbo, ki naj bi se sklicevala na povzročene psihične bolečine.

Za pojasnilo o dogajanju smo se obrnili na POP TV, kjer omenjenega primera niso želeli direktno komentirali, so pa podali sledečo izjavo »Z vsemi tekmovalci v naših šovih imamo sklenjene pogodbe, v katerih so določene obojestranske obveznosti. V primeru, da pride do kršitve pogodbe pa smo primorani poseči po vseh pravnih sredstvih in s tem zaščititi avtorsko oddajo in interes svojih gledalcev. Konkretno ne bi želeli izpostavljati nobenih primerov.«

prejšnji članek
Alma Rekić ustvarja nove zgodbe z Gastrofuzijo
Kulinarika
Alma Rekić ustvarja nove zgodbe z Gastrofuzijo
naslednji članek
Sekirca v med: Luka uresničil otroške sanje
Svet slavnih
Sekirca v med: Luka uresničil otroške sanje
#obraziavenija
obraziavenija