Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Čas je za umiritev

26. 3. 2022; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Samski opustite navezanost na simpatije, ki ne kažejo interesa. Dovolj je zapravljanja časa v prazno. Bolj, kot vam bo jasno, kaj želite od drugih, lažje boste to dosegli.

Bik
Uspelo vam bo vzpostaviti nov način življenja, na kar boste ponosni. A za potrditev novega, bo potrebno opustiti nestrpnost takrat, ko ni po vaše. Pokažite svoje srce.

Dvojčka
Spustite glavo iz oblakov, če želite konkretne rezultate. Ne jezite se na druge, raje razmislite, zakaj si dovolite, da toliko energije usmerjate v nekaj brez potenciala.

Rak
Ne držite se doma in se ne skrivajte pred življenjem. Potrebno bo zaključiti nekatere strahove, ki vas držijo pred poslovnih prebojem. Osredotočite se na lasten uspeh.

Lev
Čakali boste na potrditev, ki ne bo prišla. Zato se boste odločili zase in se s tem najbolje pomirili ter prevzeli odgovornost za svojo srečo. O tem ne boste govorili.

Devica
Preveč načrtov ste si nakopali na glavo in potrebno bo zaključiti s projekti in odnosi, ki ne kažejo napredka. Ne boste več mogli čakati, saj bo vam gorelo pod nogami.



Tehtnica
Počutili se boste poklicane, da javnosti predate resnico. Jasno vam bo, kaj je treba narediti in z vso močjo se boste lotili tega, a lahko, da vam bo nekdo to preprečil.

Škorpijon
Jasno vam bo, kje ste delali napake v odnosih, a ne boste mogli vsega spremeniti naenkrat. Zato se osredotočite nase, saj vas bo usoda vodila v dobro smer.

Strelec
Sanjarili boste in hrepeneli po nedosegljivih spremembah. Zaključite z iluzijo in realno poglejte na vse. Tako boste odlično sprejeli novosti ter hitro zaživeli po svoje.

Kozorog
Imeli boste svoje načrte, ki jih boste morali opustiti in slediti načrtom Življenja. Ne jezite se in ne zavlačujte, saj se bo izkazalo, da se bo za vas vse veliko bolje izteklo.

Vodnar
Ne bodite nestrpni ali odrezavi do javnosti. Preveč reakcij si boste ustvarili, da bi lahko dalje mirno živeli. Kadar preveč razburkate vodo, je potreben čas za umiritev.

Ribi


Dograjevali boste plan in se začeli zavedati, da ga boste morali realizirati tudi v konkretnem svetu. Ne bodo dovolj pobožne želje, temveč bo štela samo čista akcija.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: To je resnica o Nininih spolnih fantazijah
Odnosi
Poroka na prvi pogled: To je resnica o Nininih spolnih fantazijah
naslednji članek
Orlando Bloom odpotoval v Moldavijo
Svet slavnih
Orlando Bloom odpotoval v Moldavijo