profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Zvezde vas podpirajo v sprejemanju ljubezni

6. 4. 2022; 06.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven 

Zahvalite se preteklosti, da vas je pripeljala do sem in se ne upirajte več sedanjosti. Posvetite se sedanjemu trenutku in vse ustvarjajte iz današnjega dne. Trenirajte to. 

Bik  

Izčrpani boste, a zadovoljni, saj se stvari peljejo točno tako, kot ste želeli. Malo bo popustil adrenalin dogajanja, zato lahko, da se boste počutili odrinjene in zapuščene.

Dvojčka   

Vročekrvni boste, lahko, da boste celo dobili vročino od upora, ki ga boste čutili v sebi. Ne boste se več pustili speljati na led, kar bo okrepilo vaš ugled pogojevalca.

Rak   

Zvezde vas podpirajo v sprejemanju ljubezni do sebe in osvobodite preštevilne povezave s preteklostjo. Pazite pa, da ne zbolite od dogajanja znotraj in zunaj vas.

Lev  

Polni boste energije in zadovoljstva, saj boste začeli z urejevanjem doma in tudi s sledenjem novim čustvom, novi ljubezni in novemu načinu življenja. Sreča bo z vami.

Devica  

Samski boste imeli številne možnosti lepih srečanj, ki se lahko razvijejo tudi v kaj več, saj vas ne bo več strah sprememb. Ne glede na dogajanje, boste v sebi prav srečni.

Tehtnica  

Sistematično boste urejali stvari, dom in sebe, kar se bo pozitivno poznalo na vašem počutju. Težave se bodo pojavile, če boste želeli odnehati na pol poti. Vztrajajte.

Škorpijon 

Preverite, kje v bližini je skupina zanimivih ljudi, ki se ji lahko pridružite in s skupnimi močmi naredite večje spremembe v dobro vseh. Izkoristite dober vpliv, ki ga imate.

Strelec   

Dobro počutje bo izhajalo iz tega, ali ste pripravljeni na sodelovanje ali ne. Če ne boste sprejemali pomoči, se lahko zgodi, da boste obležali in morali razmisliti o vsem.

Kozorog 

Razmišljajte, govorite in vse delujte iz optimalnega čutenja lepote, obilja in bogastva ter sproščenost življenja. To vam bo okrepilo zdravje ter vašo moč materializacije.

Vodnar  

Karmični vplivi v odnosih bodo močni in vam lahko povzročajo zdravstvene težave, še posebej, če jih boste skrivali v sebi. Čustva vas bodo preplavila, predajte se jim.

Ribi  

Odprli se boste odlični ljubezni in sreči, s katero vibrirate. Dobre povezave se bodo lahko zgodile v ljubezni in podprle vaše življenje na zelo harmoničen in lep način.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Tragična zgodba nove neveste
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Tragična zgodba nove neveste
naslednji članek
Kourtney Kardashian je poročena
Svet slavnih
Kourtney Kardashian je poročena