Slavil je Sandi Jug. foto: Planet TV
V gostinstvu ima dolgoletne izkušnje in je počel že marsikaj. »Iz običajnega natakarja sem želel potegniti nekaj več, saj sem vedel, da sem sposoben. Delovne izkušnje sem si nabiral v znani mariborski restavraciji, ki slovi po odlični hrani, kjer sem postal šef strežbe in nase prevzel veliko odgovornost. Naredil sem tudi tečaj za barista in ponosen sem, da znam skuhati dobro kavo in slediti trendom.«
Pred kratkim pa se mu je ponudila nova priložnost. »Gostinstvo je naporen posel, saj delaš pozno v noč in ob koncih tedna. Pa tudi urnik je večinoma negotov in nikoli ne veš, kdaj se bo končal in zaradi tega trpi tudi zasebno življenje. Od nekdaj so me zanimala vina, zato nisem veliko razmišljal, ko so mi ponudili zaposlitev pri Puklavec family. Zdaj sem veliko na terenu, vsak dan izvem kaj novega o vinih in svoje znanje posredujem naprej, saj sodelujem na številnih degustacijah, kjer spoznam tudi veliko ljudi. Zdaj imam več časa tudi za dekle in za vrt, ki sem ga v zadnjih letih kar malo zanemarjal.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.