Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Največja prenova doslej: Delovna akcija na pomoč sedemčlanski družini

4. 3. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
tomažič, delovna-akcija

Družina Tomažič foto: POP TV

Življenje v neadaptirani, vlažni hiši je starša navdajalo z obupom, saj prihodnost ni prinašala upanja, da jim bo uspelo urediti dom. K sreči je na pomoč priskočila Ana Praznik z mojstri, ki so se lotili najbolj obsežne prenove v zgodovini Delovne akcije.

Pa se je odvila prva oddaja težko pričakovanje 7. sezone dobrodelno obarvane oddaje Delovna akcija. Ana Praznik in Bojan Žlebnik sta skupaj z mojstri priskočila na pomoč sedemčlanski družini Tomažič, ki se s težavo prebija skozi življenje. Ker jim zaradi prenizkih dohodkov zmanjka celo za prehrano in poplačilo položnic, je prepotrebna adaptacija hiše ostajala zgolj del neuresničljivih sanj, saj za ureditev in opremljanje prostorov nikakor nimajo dovolj finančnih sredstev.

Mama Sonja je opisala stisko v kateri živi družina. foto: POP TV

»Na žalost je tako, da bi si rad nekaj ustvaril, pa naredil še, pa ne moreš, ker ni denarja. Ker danes je vse drago. Ne prideš nikamor naprej, tisto, kar bi rad imel, ne moreš ustvariti,« je stisko s solzami v očeh opisala Sonja, ki skrbi za otroke, medtem ko oče Jože skrbi za preživetje družine.

Čeprav njihova prihodnost ni bila obetavna, je pred meseci najstarejši od otrok, 14-letni Martin, poskrbel, da se je za družino prižgal žarek upanja, prav on je bil namreč tisti, ki je sklenil izpolniti prijavnico za Delovno akcijo. Ko se je pred hišo pojavila ekipa, je bila sreča seveda nepopisna. S kakšno prenovo doma so razveselili družino, boste videli v prihodnji epizodi, zaradi obsežnosti del so namreč morali podaljšati delo za nekaj dni.

Jože Tomažič foto: POP TV

Družina Tomažič foto: POP TV

prejšnji članek
Exatlonovka manj kot leto dni po porodu potrdila, da je noseča
Resničnostni šovi
Exatlonovka manj kot leto dni po porodu potrdila, da je noseča
naslednji članek
Okrepimo mišice in oblikujmo zadnjico
Zdravje
Okrepimo mišice in oblikujmo zadnjico