podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

andrej zubicki zubitsky bobo
Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Nevesta Jerneja rešena okov preteklosti

1. 3. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
jerneja-ropas

Jerneja Ropas foto: Planet TV

Nova Planetova nevesta Jerneja Ropas ima za seboj težko zgodbo, po kateri pa ni ostala v vlogi žrtve.

Tudi Jerneja je sklenila tekom eksperimenta Poroka na prvi pogled dati priložnost ljubezni. Doslej je imela tri razmerja, najdaljše pa je trajalo tri leta. V zadnjem obdobju se iskanju boljše polovice ni posvečala, saj se je osredotočala na druge stvari.

31-letnica iz Vranskega je veliko delala na sebi, na rezultate pa je ponosna zlasti zaradi tega, ker ji je uspelo opolnomočiti se do te mere, da je zdaj sposobna pomagati drugim. Za seboj ima izkušnjo s spolnim nasiljem in strtim zaupanjem do ljudi, ki je nastopilo potem, ko se je zaupala bližnjemu. Kaj se ji je zgodilo?

Jerneja Ropas foto: Planet TV

»Posilstvo pri šestnajstih letih. To je močno vplivalo na moje nadaljnje življenje. To izkušnjo sem zaupala fantu, s katerim sem se po tem videvala, vendar ni izkazal razumevanja za mojo stisko. Odrinil me je od sebe in od takrat naprej sem imela težave komurkoli zaupati. Kasneje sem si poiskala strokovno pomoč in konkretno začela delati na sebi,« je tekom predstavitve pojasnila Jerneja, ki ne dovoli, da bi jo preteklost zaznamovala. Danes se lahko opiše kot samostojno žensko, ki vztrajno sledi zastavljenim ciljem.

Na kratko o Jerneji

Jerneja je diplomirana ekonomistka, trenutno pa dela v trgovini. Njeni hobiji so fitnes, vodene vadbe, hoja v hribe, tek, branje knjig, rolanje, druženje s prijatelji in družino, adrenalinski podvigi, vrtičkanje, družbena omrežja, zdrava prehrana in osebna rast. Prihaja iz velike povezane družine, zato bi si tudi sama želela svojih otrok ob predpostavki, da spozna pravega partnerja. Verjame pa, da je življenje lahko lepo tudi brez njih. Pri partnerstvu so ji najpomembnejši komunikacija, sprejemanje kompromisov in da se oba trudita za uspešno zvezo.

Eksperiment Poroka na prvi pogled boste na Planetu lahko spremljali od ponedeljka, 4. marca.

Jerneja Ropas, 31 let, Vransko

Jerneja Ropas, 31 let, Vransko foto: Planet TV

prejšnji članek
Od Bedanca do zvezde šova MasterChef
Resničnostni šovi
Od Bedanca do zvezde šova MasterChef
naslednji članek
10. sezona šova MasterChef bo precej drugačna!
Resničnostni šovi
10. sezona šova MasterChef bo precej drugačna!