benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Ženinova izkušnja z ljubezenskim goljufom

29. 2. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, ženin

Andrej Štelcer, 47 let, Maribor foto: Planet TV

Andrej Štelcer pri spoznavanju sorodne duše ni imel ravno sreče. Na spletu je naletel na čedno žensko, za katero pa se je čez čas izkazalo, da je v resnici temnopolti moški.

Andrej je eden izmed ženinov 3. sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled, ki se na pustolovščino podaja z upanjem, da bo s pomočjo strokovnjakov našel srečo v ljubezni. Slednje sam ni imel, po nekaj let trajajočem razmerju je namreč poskusil s spoznavanjem potencialne partnerke prek spleta, kar pa se ni dobro končalo.

»Prek spleta sem si dopisoval z lepo Švicarko. Najino dopisovanje je trajalo kar nekaj časa. Ker sva si dopisovala v nemškem jeziku, sem predlagal, da se pogovarjava prek videa, nato pa se pred kamero pojavi temnopolt moški. Aleluja,« je Andrej smeje se obudil spomine tekom predstavitve za Planet TV in izrazil željo po pošteni in skromni ženski, ki bi bila po postavi vsaj malo podobna pevki in igralki Jennifer Lopez.

Kakšne ženske pa ne vidi ob sebi? »Ženske z močnejšo postavo mi niso všeč, tudi ne pretirano naličene. Ali da je pretirana alkoholičarka ali narkomanka,« pove 47-letni Mariborčan, ki je kot otrok plesal balet in folkloro, v odraslosti pa mu nasmeh na lica pričarajo potovanja in vožnja s štirikolesnikom. V prostem času večkrat obišče starše, kadar je utrujen, pa se rad odpočije ob gledanju dobrega filma.

Andrej Štelcer dela v podjetju, v katerem se ukvarjajo s predelavo kovin. foto: Planet TV

prejšnji članek
MasterChef: Doris znova na TV, da bi si uresničila veliko željo
Resničnostni šovi
MasterChef: Doris znova na TV, da bi si uresničila veliko željo
naslednji članek
MasterChef: Med novimi tekmovalci tudi missica
Svet slavnih
MasterChef: Med novimi tekmovalci tudi missica