podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To so obrazi modre ekipe šova Exatlon

29. 8. 2022; 10.00
Avtor: PR / V.M.
eaxatlon modra ekipa jure

Modra ekipa foto: edit: njena.si

Rdečo ekipo tekmovalcev nove sezone Exatlona ste že spoznali, zdaj pa vam predstavljamo še obraze njihovih izzivalcev. To je modra ekipa ...

Rdečo ekipo smo že spoznali, na osupljivih poligonih v vroči Dominikanski republiki pa se bo z njo spopadla modra ekipa izzivalcev. Med njimi je 26-letni Boris Vidović iz Ljubljane, ki je nekdanji profesionalni nogometaš, lani pa je v nemški Bundesligi s klubom postal državi prvak v futsalu. Na poligone se podaja tudi 41-letna Andreja Košir iz Mavčič, ki je mojstrica borilnih veščin in prava športna navdušenka, ki je tudi mama dveh otrok. Starš je tudi 43-letni Marko Vnuk iz Maribora, ki ga je na Exatlon prijavila hčerka. Vsestranski športni navdušenec se lahko pohvali s črnim pasom v aikidu.

Boris Vidović foto: Planet TV

Medtem ko je Marko med najstarejšimi tekmovalci, pa je letos med najmlajšimi 20-letna osebna trenerka Pika Miškulin iz Ljubljane, katere največji športni dosežek je naslov državne prvakinje v akrobatskem rokenrolu. V modri ekipi sta tudi 27-letni Jaka Polak, ki se trenutno najbolj posveča fitnesu, in 21-letna Karolina Siročič, katere športna ljubezen je tenis, oba pa prihajata iz Ljubljane.

Na poligonih bomo lahko v modrem dresu videli še 29-letnega Luko Burjo iz Kamnika, ki zase pravi, da je adrenalinski odvisnik, zadnjih pet let pa se posveča predvsem vadbi "street workout", postavil je tudi državni rekord v držanju deske. Ekipo dopolnjuje še 23-letna Tjaša Lepej iz Slovenj Gradca, ki je sedem let trenirala atletiko in obožuje tekmovanja ter adrenalin, povezan z njimi.

Tjaša Lepelj foto: Planet TV

Tako modra kot rdeča ekipa bosta v izjemno težkih pogojih in napornih fizičnih izzivih tekmovali za skupne, pa tudi za individualne zmage. Na koncu najtežjega športnega tekmovanja na televiziji bosta zmagovalca namreč dva: najboljša tekmovalka in najboljši tekmovalec, ki bosta poleg pokala prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov.

Andreja Košir

Andreja Košir foto: Planet TV

Karolina Siročič

Karolina Siročič foto: Planet TV

Jaka Polak

Jaka Polak foto: Planet TV

Marko Vnuk

Marko Vnuk foto: Planet TV

Luka Burja

Luka Burja foto: Planet TV

Pika Miškulin

Pika Miškulin foto: Planet TV

prejšnji članek
Ko potrka ljubezen: Igralec pokazal svoje največje bogastvo
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Igralec pokazal svoje največje bogastvo
naslednji članek
Modni svetovalec, ki je pripravljen tudi na ljubezen pred kamero
Resničnostni šovi
Modni svetovalec, ki je pripravljen tudi na ljubezen pred kamero