nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Exatlon: Kam se je potuhnil Igor Mikić?

6. 12. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
exatlon

Igor Mikić foto: Planet TV

Medtem ko so tekmovalci šova Exatlon že nekaj časa v domovini, ključnega člena letošnje oddaje Igorja Mikića Mišice ni na spregled.

Pisali smo že o tem, da se voditelj letošnje sezone Exatlona Jure Košir ni vrnil v Slovenijo. Razlog za to lahko najdete tukaj. Opazili pa smo, da v domovini ni niti njegovega letošnjega pomočnika, jezičnega Igorja Mikića Mišice. Medtem so se v domovino že vrnili tudi letošnji finalisti, ki so se že navadili na ustaljen ritem življenja. Za njimi pa so tudi prve skupne zabave in druženja z oboževalci. Na njih pa seveda pogrešamo Mišico. 

Kam se je potuhnil?

Igor je sicer zelo jasen glede tega, kje je in kaj tam počne, zato se seveda ni potuhnil. Podobno kot Jure Košir je tudi on izkoristil priložnost in si na drugi strani luže privoščil še zaslužen dopust. Med snemanjem sezone se je namreč močno povezal z mehiško ekipo, ki jo je tako tudi obiskal v Mehiki. Med tekmovalci priljubljeni Igor Mikić Mišica tako uživa v odkrivanju narave in kulinarike. Prepušča pa se tudi adrenalinskim podvigom. 

Realno življenje

Po drugi strani so se seveda nekdanji tekmovalci že vrnili v realno vsakdanje življenje v Sloveniji. Seveda pa prilagajanje ni vsem najlažje. Ena izmed tekmovalk je priznala, da preživlja težko obdobje. Ob tem poudarja, da se predvsem ne počuti, kot ona. Več o tem najdete tukaj

prejšnji članek
William in Kate izzivata Harryja in Meghan
Svet slavnih
William in Kate izzivata Harryja in Meghan
naslednji članek
Umrl gledališki in filmski igralec Miha Baloh
Svet slavnih
Umrl gledališki in filmski igralec Miha Baloh