franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

William in Kate izzivata Harryja in Meghan

6. 12. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Moč je našla tudi v svojemu možu, Williamu, bodočemu kralju

Kate Middleton, princ William foto: Profimedia

Valižanska princesa in princ imata vse bolj močno igro v medijskem svetu, ki ju obožuje. S potezami pa izzivata tudi princa Harryja in Meghan Markle. Jima lahko konkurirata?

Že v četrtek bo na Netflixu izšel prvi del dokumentarne serije o princu Harryju in njegovi ženi Meghan Markle. Slednja naj bi za produkcijsko hišo razkrila svojo plat zgodbe. Kraljevo družino pa seveda skrbi, da bosta s tem razkrila tudi številne skrivnosti. Več o tem najdete tukaj. Princ William naj bi se sicer pripravljal na morebitni kontra udarec. Predvsem pa skupaj z ženo Kate odlično vodi svojo medijsko propagando. 

Obisk v Združenih državah Amerike

Pred dnevi sta tako uradno obiskala novo domovino princa Harryja in Meghan Markle, kjer je William podelil druge denarne nagrade v sklopu varstva okolja. S svojo prisotnostjo pa sta več kot navdušila tako ameriško kot tudi angleško javnost. Kar dokazuje tudi to

Zdaj pa sta naredila še korak naprej in na uradnem Instagram profilu objavila fotografijo, ki je posneta bolj v slogu, ki smo ga vajeni pri prinčevemu mlajšemu bratu in njegovi ženi. 

Naklonjenost in podpora

William in Kate sta namreč objavila fotografije iz zakulisja podelitve nagrad. Vse štiri fotografije so črno-bele. Predvsem prva, skupna, fotografija pa kaže na veliko naklonjenosti v paru. Zadnja pa prikazuje še veliko podporo, ki jo Kate izkazuje svojemu možu. 

Številni zdaj namigujejo, da s tem močno izzivata Harryja in Meghan. Tako v igri pojavljanja v javnosti kot tudi v igri priljubljenosti. Kar pa se je v zadnjih dneh pokazalo kot največje jabolko spora. Meghan Markle namreč najbolj boli dejstvo, da v javnosti ni več priljubljena. 

prejšnji članek
Ne boste verjeli, kje smo ujeli mamo Luke Dončića
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kje smo ujeli mamo Luke Dončića
naslednji članek
Exatlon: Kam se je potuhnil Igor Mikić?
Resničnostni šovi
Exatlon: Kam se je potuhnil Igor Mikić?
#nasazenazenska
nasazenazenska