Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kmetija: Monika blestela v poročni obleki

6. 12. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
monika

Monika v poročni obleki foto: Osebni arhiv

Kdo jo je popeljal pred oltar?

Monika Nastja Sotenšek, ki smo jo spoznali v letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija, je presenetila z objavo fotografije v poročni obleki. Se je po vrnitvi domov poročila?

Monika je videti kot filmska zvezda. foto: Osebni arhiv

»Ne, ne, za enkrat se še ne bom poročila,« pove Monika, ki ji misel na sprehod pred oltar pričara nasmeh na obraz. »Poroka je nekaj, o čemer sanja večina deklet/žensk ... Tudi jaz nisem izjema in si seveda nekoč želim poroke.« S kakšnim namenom pa je zdrsnila v to čudovito poročno obleko?

»Bila sem model za vitke neveste,« nam skromno zaupa Monika, ki se je v snežno beli obleki odlično počutila, kar je moč opaziti že v njeni drži, saj je pozirala, kot bi bila izkušena manekenka. Z njenim naravnim talentom pa so kot kaže zadovoljni tudi strokovnjaki, zato jo bomo morda v  prihodnosti še videli v tej vlogi.

»Monika je zelo vitka in če mislite, da je za tako vitko dekle lahko najti obleko, se motite. Seveda bi ji lahko na hitro izbrali princess obliko poročne obleke, vendar sem jo bolj videla v zapeljivem, ozkem modelu z vzorcem, ki poudari ter malce poširi boke, dolgimi rokavi, ki dodajo eleganco ter globokim dekolte izrezom, ki poudari njen dolgi vrat. Monika je zelo lepo dekle in se zelo dobro razume s fotografskim objektivom, tako da atraktivne fotografije ne presenečajo. V poročni galeriji Memento smo vedno veseli tako pozitivnih oseb kot je Monika,« je nad tekmovalko resničnostnega šova navdušena snovalka poročnih pravljic Urška Sodec Bedrač.

Monika v poročni obleki

Monika v poročni obleki foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Novi Violife veganski izdelki
Zdravje
Novi Violife veganski izdelki
naslednji članek
Umrla je hollywoodska zvezda Kirstie Alley
Svet slavnih
Umrla je hollywoodska zvezda Kirstie Alley