stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrla je hollywoodska zvezda Kirstie Alley

6. 12. 2022; 08.20
Avtor: K.M.
Kirstie Alley

Kirstie Alley foto: Profimedia

Igrala je v uspešnicah, kot so Glej kdo se oglaša, Zvezdne steze in seriji Cheers. Januarja bi praznovala 72. rojstni dan.

Kirstie Alley je v osemdesetih in devetdesetih veljala za eno izmed najbolj prodornih igralk, nato pa se je za nekaj časa medijsko umaknila. Po letu 2011, ko je nastopila v ameriški različici šova Zvezde plešejo, se je njena kariera obudila. A nikoli na način stare slave. Umrla je stara 71. let, dober mesec pred svojim 72. rojstnim dnem. Novico o smrti sta preko družbenih omrežij igralke sporočila njena otroka, sin William True in hči Lillie. 

Polno življenje

"Z žalostjo sporočava, da je najina neverjetna, močna in ljubeča mama je umrla po svoji bitki z rakom, odkritim pred kratkim. Obdana je bila z najbližjo družino in se je borila z veliko močjo in nas zapustila s svojo nikoli končanim veseljem do življenja. Ikona je bila na velikem platnu, a še bolj neverjetna mama in babica," sta med drugim zapisala. K temu sta dodala, da je bila znana po neverjetni strasti do življenja, do njiju, do vnukov in številnih živali. Ob tem pa sta poudarila, da je nadvse uživala v ustvarjanju in da je svoje življenje živela polno. 

Poseben odnos

Od prijateljice se je na družbenih omrežjih med drugim poslovil tudi igralec John Tavolta. "Kirstie je predstavljala eno izmed mojih najbolj posebnih razmerij. Rad te ima Kirstie. Vem, da se bova spet videla," je zapisal na Instagramu. Zanj je to že druga izguba to leto, saj je septembra umrla že njegova soigralka in prijateljica Olivia Newton-John. Poleti leta 2020 pa mu je umrla tudi žena, igralka Kelly Preston. Vse tri so imele raka. 

prejšnji članek
Kmetija: Monika blestela v poročni obleki
Svet slavnih
Kmetija: Monika blestela v poročni obleki
naslednji članek
Saj ne boste verjeli, kdo izvaja spletne napade
Resničnostni šovi
Saj ne boste verjeli, kdo izvaja spletne napade