stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Challe Salle kljub situaciji naredil to

10. 4. 2020; 12.00
Avtor: K.M.
Challe Salle

Challe Salle v novem videospotu foto: Domen Jančič

Challe Salle je bil eden izmed prvih domačih glasbenikov, ki so nagovorili svoje sledilce naj zaradi situacije s Covid-19 ostanejo doma. A to še ne pomeni, da on počiva.

Challe Salle je bil eden izmed prvih domačih glasbenikov, ki so nagovorili svoje sledilce naj zaradi situacije s Covid-19 ostanejo doma. Priljubljeni glasbenik se zaveda, da ima ogromen vpliv na svoje poslušalce, predvsem na mlade, zato čuti tudi določeno odgovornost. Odgovornost pa po njegovih besedah pomeni tudi to, da v obdobju karantene ustvarjaš novo glasbo. Zato nam po poletnem hitu Jackpot, predstavlja novo pesem Pariz. Videospot je v samo štirih dnevih presegel 100.000 ogledov in zasedel drugo mesto lestvice "trending" na Youtube-u.

"Kljub situaciji s Covid-19 sem se odločil, da bom izdal nov videospot, ki je bil seveda posnet pred časom karantene. Šlo je za veliko preizkušnjo, saj gre za moj največji projekt do sedaj, kar se lahko opazi tudi pri kvaliteti glasbene in video produkcije. Trudil sem se nadgraditi svoj stil in ustvariti nekaj modernega in osvežilnega za našo sceno. Pariz je energična pesem v reggaeton in hiphop stilu, vendar je zapakirana malo drugače, kot je bila publika vajena do sedaj," je o novem projektu povedal glasbenik.

In o čem govori nova pesem? "Govori o ljubezni med dvema, ki sta čisto nasprotje, med njima pa se prepleta nevarna kemija. Rdeča nit pesmi je mesto Pariz - svetovna prestolnica romantike, z edinstveno kulturo in umetnostjo, ki očara vsakega. Zaradi ljubezni bi storil vse in šel kamorkoli, samo, da sva skupaj. A tudi, če ostaneva doma, nama nič ne manjka."

prejšnji članek
Kupujete preko spleta? Na te stvari bodite pozorni
Zdravje
Kupujete preko spleta? Na te stvari bodite pozorni
naslednji članek
Radijska voditeljica je to počela vse od 5. razreda osnovne šole
Svet slavnih
Radijska voditeljica je to počela vse od 5. razreda osnovne šole