nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Lucija postala blondinka

16. 12. 2020; 08.00
Avtor: J.K.
Lucija Kolar- Nova

Lucija kot temnolaska. foto: Aleš-Rod

Se spomnite Lucije iz Kmetije? Simpatična temnolaska je poskrbela za veliko vizualno spremembo …

Najmlajše tekmovalke lanskoletnega šova Kmetija danes morda na prvi pogled ne bi prepoznali. Lucija Kolar Lipovšek se je namreč iz temnolaske prelevila v blondinko in kot pravi, ji za pogumno preobrazbo še zdaleč ni žal.

»Kdor me pozna, ve, da že od nekdaj rada eksperimentiram z lasmi. Vedno si zamislim nekaj novega. Ko se konča eno obdobje v življenju, pride skupaj z njim tudi nova barva ali nova frizura. Ali pa ko se enostavno naveličam videza in čutim potrebo po spremembi, to naredim z novim barvnim odtenkom. No, ampak mislim, da bom zdaj pri tej svetli barvi kar ostala, saj se mi zdi, da mi je pisana na kožo. Res se dobro počutim kot blondinka,« se smeji Lucija, ki se zelo trudi, da se v tem težkem obdobju ne bi prepustila temnim občutkom. Slednje ji ne uspeva vedno najbolje, priznava namreč, da ji je nemalokrat zelo težko.

Lucija Kolar Lipovšek je postala blondinka. foto: Osebni arhiv

»Te korona čase preživljam kot odgovorna državljanka pridno doma. Čeprav iskreno povem, da me psiha še ni nikoli tako jezila, kot me sedaj. Preveč smo sami s seboj, preveč razmišljamo in se v mislih pogovarjamo sami s sabo. Mislim, da bomo vsi nosili posledice izolacije. Počasi bo namreč izginil občutek do sočloveka, ki je v tem krutem svetu še tako potreben,« razmišlja Lucija, ki nas je ob koncu klepeta spomnila, da mineva eno leto od smrti sotekmovalke in kolegice Ksenije Sešel, ki je lansko leto pred zaključkom šova izgubila bitko z rakom.

Lucija Kolar Lipovšek foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
V seriji Pod eno streho igral tudi sin Zvezdane Mlakar
Svet slavnih
V seriji Pod eno streho igral tudi sin Zvezdane Mlakar
naslednji članek
Sabina Mlakar žrtev nadlegovalca
Resničnostni šovi
Sabina Mlakar žrtev nadlegovalca
#nasazenazenska
nasazenazenska