oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V seriji Pod eno streho igral tudi sin Zvezdane Mlakar

16. 12. 2020; 09.00
Avtor: J.K.
pod-eno-streho

Jazbečevi foto: POP TV

Se spomnite priljubljene slovenske serije Pod eno streho? Morda niste vedeli, a tedaj je v seriji skupaj z mamo Zvezdano Mlakar igral tudi njen srednji sin Maj. Uganete, koga je upodobil?

Pisalo se je leto 2002 ko so pričeli snemati priljubljeno, komično obarvano TV serijo Pod eno streho. V štirih sezonah so ustvarili številne peripetije, ki so se odvijale v ljubljanskem stanovanjskem bloku, v katerem so živele tri družine in sicer Korenovi, Bogatajevi ter Jazbečevi.

Jana je odigral sin Zvezdane Mlakar. foto: POP TV

Igralka Zvezdana Mlakar je stopila v čevlje Anje Jazbec, nekdanje tajnice in ljubimke Jake Korena. Tekom vloge smo jo spoznali kot mamo dveh otrok, Aide in Jana, ki pa je tudi v resnici njen sin. Simpatičnega Jana je namreč odigral tedaj 12-letni Maj Klemenc Mlakar.

Maj in mama Zvezdana foto: Osebni arhiv

Maj danes šteje 30 let in je ponosni očka osemletne deklice po imenu Ema Stella. Mladenič po nastopu v seriji ni nadaljeval z igro, v življenju so ga namreč pritegnila zanimanja za druga področja ustvarjanja. Maj je sicer ljubitelj živali in narave, blizu pa mu zlasti vrtnarjenje. Kako se skupaj lotevata vrtičkanja pa si lahko ogledate na spodnjem prispevku, ki ga je Zvezdana delila na družbenem omrežju …

prejšnji članek
To je uspešna sestra trenerke Nataše Gorenc
Svet slavnih
To je uspešna sestra trenerke Nataše Gorenc
naslednji članek
Kmetija: Lucija postala blondinka
Resničnostni šovi
Kmetija: Lucija postala blondinka
#nasazenazenska
nasazenazenska